Liderii USL au ieșit la o terasă de lângă Arcul de Triumf: „Ne ducem după Băsescu la Carrefour”

Publicat: 10 06. 2012, 19:34

Liderii USL Victor Ponta, Crin Antonescu și Daniel Constantin au ieșit, duminică seară, la terasă, lângă sediul USL de la Arcul de Triumf, pentru a aștepta momentul închiderii urnelor.

„Ne ducem după Băsescu la Carrefour”, a spus, ironic, Victor Ponta, în momentul în care părăsea sediul USL, împreună cu președintele PNL Crin Antonescu, președintele PC, Daniel Constantin, secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, și ministrul Economiei, Daniel Chițoiu.

Aceștia urmăresc meciul de fotbal dintre echipele Spaniei și Italiei, proiectat pe terasă.

Președintele Traian Băsescu și-a făcut cumpărăturile, duminică, într-un hipermarket din București, el invitându-i apoi pe ziariștii prezenți să bea o cafea alături de el, dar fără camere de filmat și reportofoane.

Șeful statului a sosit la hipermarket în cursul după amiezii.

Când a terminat cumpărăturile, a spus că a achiziționat produse românești: legume, brânzeturi și apă.

Premierul Victor Ponta a cerut prefecților ca, sâmbătă și duminică, să nu se uite la partidele de fotbal de la Campionatul European, ci să se concentreze asupra organizării alegerilor locale, spunându-le că pentru alte probleme va fi timp săptămâna viitoare.

„Astăzi și mâine nu se uită nimeni la Campionatul European de fotbal, de luni încolo, dacă totul este bine, avem timp și de alte lucruri”, a spus Ponta prefecților, într-o videoconferință organizată sâmbătă.

Andi Manciu, andi.manciu@mediafax.ro