Lucian Romașcanu salută revenirea lui Victor Ponta în PSD: „A fost unul dintre cei mai buni premieri ai României”

Publicat: 15 10. 2024, 12:28
Actualizat: 15 10. 2024, 12:41

This browser does not support the video element.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat marți, într-o conferință de presă, că revenirea fostului premier Victor Ponta în rândurile social-democraților aduce „valoare” partidului.

Lucian Romașcanu a precizat că Victor Ponta nu este singurul membru reprimit în PSD după excluderea din perioada în care Liviu Dragnea conducea formațiunea, menționând și numele altor politicieni precum Mihai Tudose și Marian Neacșu.

S-a schimbat partidul. După cum știți, nu este singurul membru al PSD-ului exclus în epoca domnului Dragnea care a fost reprimit în partid. Este și cazul domnului Tudose, este și cazul domnului Neacșu. Sunt oameni care nu au avut o vinovăție explicită la momentul plecării din partid. Și atunci, orice resursă pe care am pierdut-o e bine să o avem înapoi, a declarat Romașcanu.

Liderul PSD a evidențiat contribuțiile importante ale fostului premier Victor Ponta, despre care a afirmat că a fost „unul dintre cei mai buni premieri ai României”, iar notorietatea și experiența sa aduc un plus de valoare partidului.

Domnul Ponta este un fost premier al României de succes, unul dintre cei mai buni premieri, cum și media a subliniat acest lucru. Este un om cu notorietate și care, cu certitudine, aduce valoare PSD-ului, a spus Romașcanu.

În ceea ce privește o posibilă ambiție politică a lui Victor Ponta pentru funcții de conducere, Lucian Romașcanu a exclus această posibilitate:

„Nu cred că domnul Ponta își mai dorește funcții la nivel înalt. A fost prim-ministru, nu cred….Cred că pur și simplu este doar un sprijin important pe care îl poate aduce în demersurile legislative ale PSD”, a concluzionat purtătorul de cuvânt al social-democraților.

Sursa: PSD

CITEȘTE ȘI:

Lucian ROMȘACANU despre candidații nou-veniți/reveniți în PSD: Există oameni de CALITATE, există oameni care pot ajuta

Surpriză pe scena POLITICĂ din ROMÂNIA/ Victor PONTA va candida la Camera Deputaților pe listele PSD Dâmbovița