Lucian Romaşcanu:”Colegii de la PNL şi-au votat candidatul la ALEGERILE prezidenţiale într-un festival al iubirii de conducător”

Publicat: 15 09. 2024, 21:40
Lucian Romașcanu Sursa FOTO: psd.ro

Senatorul Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a scris pe pagina sa de Facebook despre Consiliul Naţional al PNL în care a fost validată candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale că „astăzi colegii de la PNL şi-au votat candidatul într-un festival al iubirii de conducător”.

Senatorul a precizat că liberalii au ales un candidat „dintr-un total de un candidat”.

„Au ales un candidat dintr-un total de un candidat; la alţii era deficit de democraţie, la PNL era unul singur. Adversarii dumnealor sunt de toate culorile, stânga, dreapta (oricare altă dreapta), albaştri, verzi, roşii, toţi care nu înţeleg rolul de far conducător al PNL. O vorbitoare a zis că PNL nu vrea toată puterea. Probabil era plecată după infractori prin Europa când toţi ceilalţi spuneau că PNL va da preşedintele, prim-ministrul şi, dacă e nevoie, Secretarul General ONU.

Au spus pe multiple voci că au resurse umane să dea nenumărate nume de posibili prim-miniştri. Dovada irefutabilă este următoarea: Iohannis, Ciucă, Cîţu au avut nevoie de derogare de vechime de la statut sa candideze. Unde-s resursele? Nu-s….”, a scris Lucian Romaşcanu.

Lucian Romașcanu a punctat că „toţi vorbitorii au avut o problemă legată de coaliţia cu PSD”.

„Toţi vorbitorii au avut o problemă legată de coaliţia cu PSD. Aici Crin Antonescu a avut perfectă dreptate: PNL să-şi schimbe conducerea iar cei noi să spună ce vor de la PSD. Actualii nu prea au cum, au semnat această coaliţie deci mai uşor cu eroismul.

Ați remarcat că toți de pe scenă au fost în toate echipele câștigătoare, Orban, Cîțu, Ciucă? Punem pariu că îi vom găsi aliniați și în următoarea echipă câștigătoare?”, a adăugat senatorul.

CITEȘTE ȘI:

UNANIMITATE pentru CANDIDATUL CIUCĂ / R. Bogdan promite să trimită la PSD „o duzină de batiste” / N. Dan semnează pentru SUSȚINEREA lui Ciucă

Liberalii au lăsat sala Palatului Parlamentului plină de GUNOAIE: sticle de apă, suc și pahare de cafea, după validarea lui Nicolae Ciucă