VIDEO | Ludovic Orban: „Florin Cîțu a provocat o pierdere masivă de încredere în PNL. Sunt foarte îngrijorat”

Publicat: 16 08. 2021, 22:53
Actualizat: 17 08. 2021, 09:12

This browser does not support the video element.

Președintele PNL, Ludovic Orban, consideră că scandalul în care este implicat Florin Cîțu, un membru foarte important și susținut de PNL pentru funcția de premier al României, afectează foarte mult partidul, iar această situație scade foarte mult încrederea românilor în Partidul Național Liberal.

„Sunt foarte îngrijorat. Florin Cîțu nu este orice membru PNL. E prim-ministrul care a fost susținut. Orice face Florin Cîțu, bun sau rău, face bine PNL sau face rău PNL. Ce s-a întâmplat săptămâna trecută a provocat o pierdere masivă de încredere în premierul Cîțu și, din păcate, în PNL”, a declarat liderul PNL la Realitatea Plus.

Ludovic Orban se declară îngrijorat de actuala situație din jurul Partidului Național Liberal care a luptat din răsputeri să recâștige încrederea românilor după ce PSD a avut un mare capital electoral, „înroșind” mare parte din țară.

„Mie mi se rupe inima cum munca noastră din 2017 a unor liberali serioși, care au reușit să reclădească încrederea în Partidul Național Liberal, să redea gustul victoriei și au adus PNL în poziția de a câștiga trei alegeri consecutive, este pusă în umbră de niște dezvăluiri care trebuiau să apară mult mai demult și care pun la îndoială credibilitatea Partidului Național Liberal și a premierului liberal”, a afirmat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a ținut să îi reamintească lui Florin Cîțu că „echipa câștigătoare este echipa PNL ”, făcând referire la sloganul din campania electorală a lui Florin Cîțu în cursa pentru șefia PNL.