Ludovic Orban: Sunt destui primari liberali care mi-au strâns semnături de susținere. Vârful conducerii PNL, complet atrofiat

Publicat: 10 10. 2024, 15:07
Actualizat: 10 10. 2024, 15:09

This browser does not support the video element.

Ludovic Orban a declarat într-o intervenție la Hotnews.ro că în momentul de față are o relație bună cu foști colegi din PNL și că sunt primari liberali care l-au ajutat cu semnături. ,,În ceea ce privește vârful conducerii, PNL este atrofiat complet. Îmi pare că PNL-ul nu mai are cap.”, a precizat Orban.

Președintele partidului Forța Dreptei a mai declart că: ,,Eu sunt într-un dialog permanent cu foarte mulți membri PNL, simpli de la firul ierbii de ăștia care n-au nicio funcție în administrație, n-au nicio funcție în companiile de stat, care sunt liberali căuzași, care sunt pur și simplu revoltați de situația umilitoare în care au fost aduși de Iohannis și de Ciucă și care nu pot să voteze cu Ciucă, care nu este altceva decât iepurele lui Ciolacu și un candidat impus de Iohannis care nu este cu adevărat sprijinit de membrii PNL, și de simpatizanții liberali pentru că nu reprezintă ideile liberale, nu reprezintă valorile liberale.”

Este un implant nereușit care nu va fi sprijinit de bază, inclusiv cu consilieri locali, cu primari liberali aleși. Sunt destui primari liberali care mi-au strâns semnături de susținere și care fac campanie, a mai spus Orban.

Ludovic Orban a mai declarat că: ,,În ceea ce privește vârful conducerii, PNL este atrofiat complet. Îmi pare că PNL-ul nu mai are cap. PNL-ul parcă fie nu mai primește informații din corp, fie capul nu mai transmite informațiile spre corp. E așa într-o stare de lipsă de coordonare și de mișcări spasmodice.”

 

CITEȘTE ȘI:

Ludovic Orban despre SCANDALUL cu Nelu Tătaru: „Să-i fie rușine dacă e adevărat!”