Ludovic Orban: Traian Băsescu, cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala

Publicat: 23 02. 2016, 23:54
Actualizat: 27 03. 2019, 17:05

„Nu știu dacă (Traian Băsescu-n.r.) va intra (în competiția electorală-n.r.). Ca fost președinte să candidezi la Primăria Capialei știind că nu ai nici un fel de șansă mi se pare complet sub demnitatea poziției pe care ai ocupat-o și nu ar arăta decât că în spatele unei candidaturi atât de disperate stă un calcul care nu face bine decât PSD”, a declarat Ludovic Orban, la Realitatea TV, solicitat să comenteze o posibilă candidatură a lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei.

Ludovic Orban a afirmat, însă, că Traian Băsescu este cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala, afirmând că în timpul mandatului său a încercat „să pună în practică un program coerent”.

„După părerea mea singurul care a încercat să pună în practică un program coerent a fost Traian Băsescu. Vă spun sincer, nu mă refer la Traian Băsescu ca președinte al României. Ca om care a încercat să pună în practică un program cât de cât coerent”, a spus Orban, întrebat cine crede că a fost cel mai bun primar general, în ultimii 26 de ani.