Marcel Ciolacu a anunțat prelungirea sistemului CARDURILOR pentru energie și alimente. „Programul va continua”

Publicat: 28 07. 2024, 16:17

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat prelungirea programele de ajutor la facturi și la alimente, destinate persoanelor defavorizate.

„Se va continua. Programul se va continua”, a afirmat Marcel Ciolacu, subliniind angajamentul Guvernului față de persoanele defavorizate.

Șeful Executivului a explicat că periodic, anumite sume de bani sunt discutate cu Comisia Europeană pentru a asigura finanțarea acestor măsuri.

Periodic, anumite sume pe care le avem prinse în exerciţiul financiar şi în PNRR, periodic se discută. De exemplu, domnul ministru (ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu – n.r.) a venit cu anumite sume să le ia din granturi, să le mute în împrumuturi. Totul este într-o dinamică, important este să avem o comunicare cu Comisia şi argumentele în funcţie de cum domnul director vine şi spune că se întâmplă lucruri (…) Sunt decizii pe care le luăm în timp real, a mai spus Ciolacu.

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, despre creșterea PREȚURILOR: E ca și cum aș compara cât costă un apartament astăzi cu acum doi ani. E normal că există o dinamică

Noi cazuri de „AZILE ale groazei” / Premierul Ciolacu: De la un lucru aproape de amploare s-a ajuns la nişte excepţii