Marcel Ciolacu a primit un TRICOU de la președintele FC Barcelona, venit să inaugureze o Academie de Fotbal la București

Publicat: 09 10. 2024, 17:35
Premierul Marcel Ciolacu i-a transmis președintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, care a venit în România să inaugureze o Academie de Fotbal, că își dorește ,,ca din această Academie să provină viitorul fotbalist român care va juca pe Camp Nou din Barcelona.”
Într-o postare pe Facebook, premierul a relatat că: ,,astăzi am avut plăcerea să schimb câteva impresii cu președintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, care a venit în România să inaugureze o Academie de Fotbal. Este incredibil că un brand sportiv legendar a ales să își deschidă porțile tinerilor noștri români.”
I-am transmis președintelui Laporta că îmi doresc ca din această Academie să provină viitorul fotbalist român care va juca pe Camp Nou din Barcelona. Așa cum au fost în anii ‘90 Hagi și Gică Popescu, când și eu, ca toată România, ne mândream cu asta, a mai spus premierul Ciolacu.
La final, premierul, cunoscut ca fiind pasionat de fotbal a mai menționat că: ,,Și da, Lamine Yamal e un jucător senzațional, dar și “noi” mizăm pe Arda Guler.”
CITEȘTE ȘI: 

Marcel Ciolacu, răspuns pentru liberali: Cu astfel de minciuni nu câștigi alegerile. Mă așteptam să fim mai INVENTIVI/Ciolacu EXCLUDE o alianță cu AUR