Marcel Ciolacu a votat „pentru” FAMILIA tradițională la REFERENDUMUL din 2018 / „Nu sunt de acord cu căsătoria legală a persoanelor de același sex”

Publicat: 28 08. 2024, 00:18
Actualizat: 28 08. 2024, 01:41

This browser does not support the video element.

Invitat în premiera emisiunii „În Opoziție cu Denise Rifai”, premierul Marcel Ciolacu a declarat că a votat „pentru” familia tradițională la referendumul din 2018. Liderul PSD a ținut să precizeze că nu este de acord cu căsătoria legală dintre persoanele de același sex.

Întrebat cum a votat la referendumul pentru familie, Marcel Ciolacu a declarat că pentru familia tradițională și că ar vota din nou la fel, dar asta nu înseamnă că judecă pe cineva.

E dreptul meu cum și dreptul celorlalți să voteze împotrivă. Dar asta nu înseamnă că judec pe cineva, nu înseamnă că condamn pe cineva. Am prieteni…. nu a fost nicio discuție… am stat la masă împreună. Nici nu îmi trece prin cap și nici lor să avem o discuție. De ce trebuie să mutăm aceste discuții în spațiu public? Haideți să ne respectăm! Există o majoritate și o minoritate, e decizia fiecăruia, e viața fiecăruia, Eu n-am atribuții în această zonă, a spus președintele PSD.

Legat de căsătoriile persoanelor din comunitatea LGBTQ, Marcel Ciolacu a decalarat tranșat că „nu este de acord cu căsătoriile legale între persoane de același sex”.

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ:


CITIȚI ȘI:

Marcel Ciolacu: Visul meu principal este să câștig ALEGERILE și să aduc respect între putere și opoziție

Marcel CIOLACU: „O să CÂȘTIG alegerile prezidențiale” / Anunțul liderului PSD în cazul în care va pierde alegerile