Marcel Ciolacu anunță o RECTIFICARE BUGETARĂ bazată pe INVESTIȚII. „Deficitul bugetar trebuie să fie unul generat de investiții, nu pe RISIPĂ”

Publicat: 18 09. 2024, 13:29

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu anunță că rectificarea bugetară va fi bazată pe „un plus de venituri bugetare”. Acestea vor merge către proiecte de investiții în patru domenii esențiale: sănătate, educație, transporturi și dezvoltare regională, spune Ciolacu, la începutul ședinței de guvern. 

Simultan, facem și o rectificare bugetară, bazată pe un plus de venituri bugetare care susțin investiții în 4 domenii esențiale: Sănătate, Educație, Transporturi și Dezvoltare Regională.

Ciolacu transmite că va continua procesul de reducere a cheltuielilor bugetare, astfel încât deficitul să fie „exclusiv unul generat de investiții”,

Dezvoltarea țării prin investiții mari în autostrăzi, școli și spitale este calea sigură pentru ca România să aibă o creștere economică importantă în următorii ani.

Evident, continuăm să reducem cheltuielile publice inutile, deficitul bugetar trebuie să fie exclusiv unul generat de investiții, nu pe risipă prin achiziții inutile, declară premierul Ciolacu.

CITEȘTE ȘI: