Marcel Ciolacu: „Azi, în timp ce stăteam la coadă la patiserie, râdeam împreună cu Olguța pe seama filmulețului făcut cu AI-ul”

Publicat: 27 08. 2024, 17:23
Actualizat: 27 08. 2024, 18:38

Premierul Marcel Ciolacu a relatat într-o postare pe pagina sa de Facebook că, astăzi, în timpul vizitei sale de la Craiova, în timp ce stătea la rând la covrigi, s-a amuzat pe seama filmulețului din mediul online în care mai mulți posibili candidați au fost descriși cu ajutorul inteligenței artificiale. Marcel Ciolacu apare în videoclip în timp ce defilează pe o scenă cu o ladă de covrigi.

 

Azi, în timp ce stăteam la coadă la patiserie, râdeam împreună cu Olguța pe seama filmulețului care circulă pe internet, făcut cu AI-ul. Umorul românilor este incredibil! Normal, mi-am luat covrigi! Cu mac, a relatat Marcel Ciolacu.

Premierul a postat și imagini de la patiserie. Vezi GALERIA FOTO. 

Zilele trecute, un videoclip, postat pe Facebook de utilizatorul Radu Dragomir, care creditează un utilizator de pe reţeaua Reddit, alexgundru, a făcut valuri în mediul online. Cei şase posibil candidați la prezidențiale defilează pe un podium, fiecare în costumaţii care par să îi caracterizeze.

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu: ,,Ceea ce am văzut azi la SOFTRONIC este dovada clară că și capitalul românesc începe să facă performanță economică consolidată”