Marcel Ciolacu, de Ziua Marinei: Îi FELICIT, îi respect și le mulțumesc tuturor marinarilor români, militari sau civili, pentru efortul și munca lor

Publicat: 15 08. 2024, 09:25

Premierul Marcel Ciolacu a transmis joi un mesaj de Ziua Marinei către toți marinarii, militarii, cât și civilii. ,,Îi felicit, îi respect și le mulțumesc tuturor marinarilor români, militari sau civili, pentru efortul și munca lor de zi cu zi.”

,,La mulți ani”, în această zi sfântă de 15 august, Ziua Sfintei Maria, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni, a transmis Marcel Ciolacu.
Șeful Guvernului a participat săptămâna trecută la la ceremonia de sosire în Portul Constanța a navei-școală “Mircea”, după executarea unui marș internațional de instrucție în Marea Neagră și Marea Mediterană.
Premierul i-a întâmpinat pe toți cei care au fost la bordul echipajului Navei Școală ,,Mircea” și le-a transmis: ,,Bine ați revenit acasă! Ați fost într-o misiune dificilă, timp de 43 de zile, în Marea Mediterană și Marea Neagră la bordul acestui superb velier, o navă emblematică a Forțelor Navale Române. Știu că nu v-a fost ușor, dar în asemenea misiuni se construiesc destine! În asemenea marșuri pe mările și oceanele lumii se modelează și se pun bazele carierei pentru o nouă generație de viitori ofițeri!” Mai multe aici. 
CITEȘTE ȘI:

Ziua MARINEI la Constanța. Preşedintele Klaus Iohannis şi-a anunţat participarea / Programul evenimentelor