Marcel Ciolacu, despre DONAȚIILE din mediul privat pentru sinistrați: ,,Asta înseamnă cu adevărat solidaritatea!”

Publicat: 16 09. 2024, 15:33

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a ținut să mulțumească și mediului privat care a contribuit deja cu ajutoare pentru cei din zonele afectate de inundații. Șeful Guvernul și-a anulat  vizita la o fabrică de materiale de construcții din Buzău, dar a mulțumit reprezentaților pentru că au ales să facă donații. 

Premierul a precizat la finalul intervenției de la începutul ședinței de Guvern că: ,,Închei, nu fără a saluta solidaritatea mediului privat românesc cu românii din zonele afectate de inundații. Azi, ar fi trebuit să merg în Buzău, unde s-a redeschis o importantă fabrică de materiale de construcții.”

Înțeleg că acest grup va face o donație constând în materiale de construcții pentru refacerea celor mai afectate case. Le mulțumesc pentru că se alătură efortului guvernamental!  Este un gest demn de respect și sunt convins că vor fi urmați și de alte societăți comerciale sau ONG-uri. Pentru că asta înseamnă cu adevărat solidaritatea!, a mai precizat premierul.

 

CITEȘTE ȘI:

Premierul anunță MĂSURI urgente în zonele inundate: ,,Vrem ca toți copiii din comunele afectate să poată merge în continuare la școală”