Marcel Ciolacu, despre faptul că Iohannis l-a DUS pe Nicolae Ciucă la summitul NATO: ,,Vi s-a părut că 10 ani a fost un președinte independent?”

Publicat: 12 07. 2024, 17:25

This browser does not support the video element.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, întrebat cum vede faptul că președintele Klaus Iohannis l-a luat la summitul NATO pe șeful Senatului, Nicolae Ciucă, a răspuns printr-o serie de întrebări printre care: ,,Vi s-a părut că 10 ani de zile președintele Klaus Iohannis a fost un președinte independent?”.

 

Vi s-a părut că 10 ani de zile președintele Klaus Iohannis a fost un președinte independent? Vi s-a părut că 10 ani de zile, președintele Klaus Iohannis a fost un președinte apolitic? Vi s-a părut că președintele Klaus Iohannis nu s-a implicat în viața politică și în campaniile electorale, alături de Partidul Național Liberal?  În cei 10 ani de zilei, domnul Klaus Iohannis nu a atacat Partidul Social Democrat, și implicit pe mine personal? Dvs, aveți alte așteptări pe sfârșit de mandat? Eu nu am, a spus Marcel Ciolacu.

Cât despre afirmația făcută de Marcel Ciolacu că ,,Onoarea nu stă pe panouri”, cu referire la panourile în care Nicolae Ciucă și-a promovat cartea în țară, președintele PSD a spus: ,,Am avut discuții cu domnul Nicolae Ciucă, nu mi-a reproșat nimic, dar nu am mințit cu nimic. Cumva onoarea stă pe panouri? Onoarea e în viața reală și constantă. Nu poți să fii o dată cu onoarea și o dată fără onoare, trebuie să ai onoare mereu.”