Marcel Ciolacu, despre investițiile din Sectorul 4: Daniel BĂLUȚĂ, un model pentru toți primarii din România

Publicat: 01 10. 2024, 19:59
Actualizat: 01 10. 2024, 20:05
Premierul Marcel Ciolacu a declarat marți că a fost impresionat de modul în care primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, gestionează investițiile publice și private. Ciolacu a menționat că Daniel Băluță poate servi drept inspirație pentru toți primarii din România.
Daniel Baluta s-a luptat și a finalizat lărgirea Șoselei Berceni la patru benzi de circulație. Efectul a fost că firma CanPack, un lider mondial în producția de doze de aluminiu, s-a extins cu o nouă linie de producție de 50 de milioane de euro, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Premierul a evidențiat beneficiile directe ale acestei investiții, menționând că autoutilitarele companiei pot ajunge acum mai rapid la clienți, iar angajații au acces facil la fabrică datorită stației de metrou Tudor Arghezi, construită în vecinătate.

Este un exemplu de bune practici în ceea ce priveste parteneriatele public-privat! Așa cum un exemplu este și compania Totul Verde, a Primăriei Sectorului 4.

Nu este deloc întâmplător că acest sector este unul dintre cele mai curate și bine-întreținute ale Capitalei.

Am văzut cât de serios muncesc angajații și ce sistem de management integrat de calitate, mediu, sănătate și securitate în muncă folosesc, exact ca pe model corporatist, a precizat Ciolacu.

Potrivit premierului, modelul implementat de Daniel Băluță poate fi un exemplu pentru toți primarii din România.

CITEȘTE ȘI:

Marcel CIOLACU: Guvernul a implementat toate măsurile tehnice NECESARE invitării României în Programul Visa Waiver

Marcel Ciolacu anunță intrarea în vigoare a deciziei privind NEIMPOZITAREA pensiilor sub 3.000 de lei