Marcel Ciolacu, despre TANDEMUL Ciucă-Iohannis: E închipuirea PERFORMANȚEI / „Iohannis poate să fie premier, dar trebuie să CÂȘTIGE alegerile”

Publicat: 16 07. 2024, 11:23
Actualizat: 16 07. 2024, 11:40

This browser does not support the video element.

Marcel Ciolacu a numit „tandemul” Klaus Iohannis – Nicolae Ciucă o „închipuire a performanței”. Întrebat, marți, despre o formulă Nicolae Ciucă – președinte și Klaus Iohannis – premier, liderul PSD a răspuns că se abține „cu greu” de la comentarii. 

Opinia lui Ciolacu este că Iohannis poate fi prim-ministrul lui Ciucă, dar „trebuie să câștige alegerile”.

Am zis că toată lumea își dă cu părerea, nu am o problemă. Poate să fie, dar trebuie să câștige alegerile, comentează premierul Ciolacu.

În urmă cu patru zile, premierul Ciolacu l-a criticat pe șeful statului, după ce acesta s-a afișat alături de Nicolae Ciucă la Summitul NATO.

Vi s-a părut că 10 ani de zile, domnul preşedinte Iohannis a fost un preşedinte independent? Vi s-a părut că domnul Klaus Iohannis, 10 ani de zile, a fost un preşedinte apolitic? Vi s-a părut că domnul Klaus Iohannis nu s-a implicat în viaţa politică şi în campaniile electorale, alături de PNL? În cei 10 ani de zile. Domnul Klaus Iohannis nu s-a implicat în campaniile PNL? Domnul preşedinte Klaus Iohannis nu a atacat PSD şi implicit, pe mine, personal?”, a afirmat Ciolacu, pe 12 iulie.

Marți, Ciolacu a fost întrebat cum vede acest tandem, în condițiile în care Nicolae Ciucă este principalul concurent politic.

Nu vreți să-i întrebați pe dânșii? Mă abțin cu greu. Da, da, e închipuirea performanței, a comentat Ciolacu.

CITEȘTE ȘI: