Marcel Ciolacu, discuție telefonică cu Nicolae Ciucă. Ce au DISCUTAT cei doi

Publicat: 04 09. 2024, 12:38
Actualizat: 04 09. 2024, 12:40

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a avut o discuție telefonică miercuri dimineața cu Nicolae Ciucă, liderul PNL, potrivit unor surse din Coaliție. Cei doi au luat decizia de a amâna întâlnirea de coaliție care ar fi trebuit să aibă loc în această săptămână.

Deși există zvonuri că Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă fac tot posibilul să se evite, cei doi discută frecvent la telefon.

Potrivit unor surse din coaliție: ,,În această dimineață Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au avut o discuție telefonică și au stabilit să amâne coaliția, pentru că atât șeful PSD, cât și cel al PNL au deplasări de făcut în următoarele zile.”

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a infirmat recent în spațiul public că nu au existat destul întâlniri în coaliție.

 Au existat în spaţiul public declaraţii cum că nu prea s-au întâlnit oamenii în coaliţie, vă spun că de la începutul anului au fost 14 sau 15 întâlniri ale coaliţiei. Coaliţia de guvernare funcţionează în continuare, din ceea ce înseamnă campania electorală şi poziţionarea fiecărui partid în parte, eu am spus că poate ar trebui să fim mai cu grijă şi să nu ardem punţi. Există şi în cadrul PNL foarte multe mesaje pe care eu le cred de uz intern şi pe care le tratăm în consecinţă, spunea Lucian Romaşcanu.

 

O ședință a Coaliției a avut loc săptămâna trecută și unde s-au luat o serie de măsuri, despre care GÂNDUL a scris aici. 

 

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu liderii sectorului bancar: ,,Acest Guvern CONTINUĂ, fără rezerve, să susțină în mod prioritar investițiile publice”