Marcel Ciolacu: ,,Eu NU cred că puterea trebuie să fie la un singur om, un singur partid. Există o persoană care şi-a dorit întotdeauna guvernul său

Publicat: 27 08. 2024, 14:16

This browser does not support the video element.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi la Craiova că nu crede că următoarea perioadă, după aceste alegeri, este o perioadă în care puterea trebuie să fie la un singur om sau la un singur partid. Premierul a mai adăugat că există o persoană care şi-a dorit întotdeauna guvernul său şi l-a avut şi am văzut ce a ieşit.

Eu am spus un lucru foarte clar, ce urmează, reformele care urmează, perioada de dezvoltare a României, nu trebuie să se cramponeze într-o persoană care îşi doreşte întreaga putere, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a declarat cu aluzie la Klaus Iohannis care și-a dorit dintotdeauna guvernul său.

Eu consider că pentru perioada următoare i pentru dinamica şi provocările viitoare. Știţi că există o persoană care şi-a dorit întotdeauna guvernul său. L-a avut şi am văzut ce a ieşit. Datoria noastră este să învăţăm din greşelile altora. Eu nu cred că următoarea perioadă, după aceste alegeri, este o perioadă în care puterea trebuie să fie la un singur om sau la un singur partid, a mai spus liderul PSD.

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu îi RĂSPUNDE lui Nicolae Ciucă, după descrierea ,,prea ales”: ,,Nicule, stai liniștit, vezi de treaba ta, că eu îmi văd de ale mele”

Marcel Ciolacu, despre neimpozitarea PENSIILOR sub 3000 de lei: Nu este un efort bugetar foarte mare, în jur de 800 de milioane