Marcel Ciolacu: ,,Eu, UNUL, ca și român, sunt dezamăgit de prestația președintelui Klaus Iohannis”

Publicat: 01 10. 2024, 23:15
Actualizat: 01 10. 2024, 23:16

This browser does not support the video element.

Întrebat la Digi 24 de ce la rectificarea bugetară, Administrația Prezidențială a primit bani în plus, Marcel Ciolacu a spus că a fost făcută o solicitare. Premierul a spus în schimb că ,,este dezamăgit de prestația președintelui Klaus Iohannis”.

Premierul a justificat faptul că a dat bani în plus la rectificare, președintelui Klaus Iohannis: ,,Fiindcă a fost o solicitare. Dar mi se pare corect.  Și știți dacă vrem separația puterilor în stat. Instituția prezidențială e o putere separată. Fac solicitări.”

Nu sunt eu îndreptățit să socotesc banii pe care îi folosește instituția prezidențială. În schimb, ce mi se pare foarte corect, ca orice român, este ca instituția prezidențială să răspundă cel puțin solicitărilor mass-media, a mai spus Ciolacu.

Cât despre interesul electoral al lui Klaus Iohannis de acum, Marcel Ciolacu consideră că: ,,în continuare, indiferent dacă Partidul Național Liberal câștigă sau nu câștigă alegerile, să rămână la guvernare.”

În ceea ce privește viitorul politic, prim-ministrul a răspuns că: ,,Nu sunt eu persoana care trebuie să spună.”

Eu, unul, ca și român, sunt dezamăgit de prestația președintelui Klaus Iohannis, a mai menționat Marcel Ciolacu.

 

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu spune că nu CUNOAȘTE vila de protocol a lui Iohannis: Cheltuielile instituțiilor publice trebuie să fie cât se poate de transparent