Marcel Ciolacu exclude o posibilă GUVERNARE alături de AUR: Am văzut că şi PNL iese că vor să guverneze cu USR-ul

Publicat: 27 08. 2024, 14:42
Actualizat: 27 08. 2024, 16:02

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți că exclude posibilitatea unei guvernări alături de AUR, reacționând astfel la afirmațiile europarlamentarului PSD Mihai Tudose, care a menționat că nu exclude o astfel de variantă după alegerile parlamentare. 

Ciolacu a fost întrebat la Craiova dacă exclude o guvernare cu AUR, după ce europarlamentarul PSD Mihai Tudose afirmase că nu exclude acest lucru, după alegeri. Premierul a menționat că el exclude acest scenariu şi a precizat că Mihai Tudose este în campanie.

Ce vreți, să trimită numai zâmbete la PNL? Am văzut că și PNL iese că vor să guverneze cu USR-ul. Eu nu mai vreau să îmi aduc aminte de cele 8 luni de guvernare cu USR, a declarat Ciolacu, subliniind că el nu susține ideea unei alianțe cu AUR.

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, nu exclude varianta unei alianţe a social-democraţilor cu AUR, după alegerile parlamentare. Întrebat la Digi24 dacă toate alianţele sunt posibile, el a răspuns: „Toate variantele sunt posibile. Şi PNL cu AUR, şi USR cu AUR. Toate sunt posibile, teoretic”.

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu: ,,Eu NU cred că puterea trebuie să fie la un singur om, un singur partid. Există o persoană care şi-a dorit întotdeauna guvernul său

Marcel Ciolacu, despre neimpozitarea PENSIILOR sub 3000 de lei: Nu este un efort bugetar foarte mare, în jur de 800 de milioane