Marcel Ciolacu: „Nu mai este dușmănie la PSD”. Despre CANDIDATURA la prezidențiale: ”Nu este nicio tactică”

Publicat: 24 07. 2024, 23:44
Actualizat: 25 07. 2024, 02:29

This browser does not support the video element.

Marcel Ciolacu a spus, în emisiunea Punctul Culminant, de la România TV, că a restaurat pacea și armonia în Partidul Social Democrat. Președintele PSD a precizat că acum există respect între colegii din partid și chiar dacă sunt idei diferite și dispute, la finalul lor rămân camarazi și prieteni.

Candidatura sa pentru Cotroceni rămâne o necunoscută cel puțin până la congresul PSD din 24 august, dar Marcel Ciolacu a spus că este posibilă orice variantă, inclusiv ca el să fie primul președinte al partidului care nu candidează la prezidențiale.

”Eu sunt un om simplu. Nu e nicio tactică (n.r. – de a-și anunța cât mai târziu candidatura din partea PSD la alegerile prezidențiale). Sunt un om simplu, dar care își respectă colegii. Eu îmi respect colegii, suntem prieteni. Nu mai este dușmănie la PSD. Vă amintesc cum era? Nu! Avem un climat normal. Avem idei diferite, avem dispute, dar suntem camarazi și prieteni.

Dacă președintele nu-i respectă, tot acest climat pică, se dărâmă. Sunt lucruri și principii pe care le respect și cer colegilor mei să le respecte și ei. Am făcut prea multe greșeli. Mai e vreun scandal în PSD?”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă nu crede că, atunci când își va anunța candidatura la președinție, vor veni și atacurile dure, președintele PSD a spus că nu îi este rușine de nimic din ce a făcut.

”Nu am furat, nu am dat în cap, nu mi-e rușine de nimic din ce am făcut în viața mea. Am muncit toată viața, mi-am respectat familia, am un copil normal, dă rezidențiatul anul acesta, îi doresc succes și lui. Am și o fată mai nou, că s-a căsătorit, și mă bucur mult. Mi-am dorit toată viața să am și o fată, uite că fiul meu mi-a făcut și această bucurie”, a răspuns Marcel Ciolacu.


CITEȘTE ȘI:

BANCUL lui Marcel CIOLACU, pe seama celor care nu lasă „țara să se dezvolte”: „E bancul cu lupul și iepurașul”/ Premierul îi ia apărarea lui Grindeanu

Anunțul lui Marcel CIOLACU: ”În noiembrie, mergem FĂRĂ VIZE în America” / „Îi rog pe toți care pot, să reînnoiască viza B1/B2