Marcel Ciolacu, în tricoul oferit de Gheorghe Șoldan cu mesajul ,,Facem Suceava grozavă din nou”: ,Și așa se va întâmpla!”

Publicat: 14 06. 2024, 15:07
Actualizat: 14 06. 2024, 15:45

This browser does not support the video element.

Social-democratul Gheorghe Şoldan, care l-a învins la alegerile de duminică pe liderul liberalilor din judeţ, Gheorghe Flutur, și va prelua mandatul de președinte al Consiliului Județean la doar 33 de ani, i-a oferit un tricou președintelui Marcel Ciolacu, cu mesajul: ,,Make Suceava great again” (Facem Suceava grozavă din nou!).

Răspunsul lui Marcel Ciolacu nu a întârziat să apară și a spus că: ,,Și așa se va întâmpla!”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a purtat, vineri, la o conferinţă de presă, un tricou cu inscripţia ”Make Suceava great again”, spunând că i l-a oferit Gheorghe Şoldan, candidatul PSD care l-a învins pe liberalul Gheorghe Flutur în alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean Suceava. ”Echipa Râmbu-Şoldan a fost mai distrugătoare! E o formă de respect şi suntem colegi, prieteni”, a afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a purtat, la conferinţa de presă susţinută vineri, după şedinţa conducerii PSD din judeţul Braşov, un tricou pe care scria, cu roşu, ”Make Suceava great again”.

Am şi pe spate, cred eu! a spus Ciolacu.

Întrebat de ce a ales să poarte acest tricou, el a afirmat: ”Păi, mi l-a oferit domnul Şoldan, fiind campionul şi cel care a răsturnat alegerile, i-a luat faţa lui Simonis. Echipa Râmbu-Şoldan a fost mai distrugătoare! E o formă de respect şi suntem colegi, prieteni”.

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, la finalul ședinței Consiliului Național: PSD va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale