Marcel CIOLACU, în vizită la două școli din Capitală / „Bani sunt. Avem și bani de la Guvern, dar și fonduri europene. Este nevoie doar de VIZIUNE”

Publicat: 09 09. 2024, 12:31

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat două școli din sectoarele 4 și 6 ale Capitalei, înaintea debutului anului școlar. „Bani sunt, avem și bani de la Guvern, dar și fonduri europene. Este nevoie doar de viziune”, a transmis premierul, într-o postare pe Facebook.

Una dintre unitățile de învățământ vizitate a fost Colegiul Mihai Eminescu, din Sectorul 4, unde este „un primar implicat”.

Primarul Daniel Băluță mi-a spus că aici – la Colegiul Mihai Eminescu, un liceu de elită al Capitalei, înainte era o clădire care risca să se prăbușească la primul cutremur. Astăzi s-au investit 35 de milioane de lei prin CNI și a fost refăcută din temelii. Peste 1300 de copii au cele mai bune condiții de învățare, mai ales că domnul primar a obținut alți bani prin PNRR pentru dotarea acestei școli cu toate materialele necesare.

Premierul l-a felicitat și pe Ciprian Ciucu. Școala din Sectorul 6 la care a mers premierul Ciolacu este „la cele mai înalte standarde educaționale”

Sunt exemple de succes care demonstrează că atunci când ai o viziune și un proiect clar în minte obții rezultate.

Bani sunt. Avem și bani de la Guvern, dar și fonduri europene. Este nevoie doar de viziune. Iar în sectoarele 4 și 6, la fel ca în 3 și chiar 5, avem primari implicați care au înțeles nevoile comunităților. Sper ca lucrurile să se schimbe rapid și în sectoarele 1 și 2, a transmis Ciolacu.

CITEȘTE ȘI: