Marcel Ciolacu, încântat de ORADEA: Am profitat de jumătatea de oră liberă și m-am plimbat prin acest oraș superb

Publicat: 20 09. 2024, 13:08
Actualizat: 20 09. 2024, 13:11

Premierul Marcel Ciolacu și-a făcut apariția vineri în Oradea, nu doar pentru a inaugura fabrica de anvelope Nokian Tyres, dar și pentru a lua o gură de aer proaspăt… și o a doua cafea. După ce și-a îndeplinit datoria oficială, Ciolacu a făcut ceea ce orice lider știe să facă într-o pauză de jumătate de oră: s-a plimbat, a savurat o cafea și a răsfoit un ziar – ca pe vremuri.

Am profitat de jumătatea de oră liberă și m-am plimbat prin acest oraș superb. Le mulțumesc orădenilor pentru gândurile bune și căldura cu care m-au primit, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Șeful Guvernului a precizat că Oradea este un exemplu de succes în atragerea fondurilor europene, datorită implicării autorităților locale, care au transformat orașul într-un „pol major de dezvoltare a Românie”.

Dar partea cu adevărat delicioasă vine la final, când premierul a detaliat cu nonșalanță cum și-a savurat a doua cafea a zilei, în timp ce răsfoia un ziar, ca pe vremuri. Și, desigur, a adăugat un strop de mister: „Nu vă spun titlurile, ca să nu generez alte subiecte de presă”.


CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, PREZENT la deschiderea oficială a fabricii de anvelope Nokian Tyres din Oradea

Marcel Ciolacu anunță investiții pentru CAPITALĂ, după întâlnirea cu Nicușor Dan: Am construit ceva care duce la o normalitate instituţională