Marcel Ciolacu, la învestirea lui Gheorghe Șoldan la CJ Suceava: „George este un DESCHIZĂTOR de drum și-l felicit pentru acest lucru”

Publicat: 24 10. 2024, 12:12
Actualizat: 24 10. 2024, 12:14

This browser does not support the video element.

Premierul României, Marcel Ciolacu, a participat joi dimineață la ședința de învestire a noului Consiliu Județean Suceava și a noului președinte al Consiliului Județean, Gheorghe Șoldan. Președintele PSD a menționat că Gheorghe Șoldan este „primul președinte al Consiliului Județean, ales de români născut după Revoluție”.

 

Aș vrea să închei încercând să-i transmit lui George cât de important este el pentru generația născută după Revoluție. Este primul consiliu, primul președinte al Consiliului Județean, ales de români născut după Revoluție. Semnalul că nu numai România se schimbă, dar și generațiile, într-o perioadă scurtă de timp se vor schimba. Și George este un deschizător de drum și-l felicit pentru acest lucru, a spus premierul Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, de la Suceava: „O să continuăm A7, de la Pașcani la Suceava/ Avem o mare problemă, foarte mulți suceveni au plecat în străinătate”