Marcel Ciolacu, la reuniunea PES: EXTREMIȘTII nu au făcut nimic. Ei caută doar să dezbine Europa şi să ne arunce în braţele lui Vladimir Putin

Publicat: 06 04. 2024, 17:41
Actualizat: 06 04. 2024, 17:52

În fața alegerilor europarlamentare, din 9 iunie, social-democrații strâng rândurile în fața „pericolului” reprezentat de extremism.

La întâlnirea liderilor PES, de la București, președintele PSD Marcel Ciolacu a spus că „extremiştii nu au făcut nimic şi că ei caută să dezbine Europa şi să ne arunce în braţele lui Vladimir Putin”.

Extremiştii nu au făcut nimic. Ei caută doar să dezbine Europa şi să ne arunce în braţele lui Vladimir Putin. Extremiştii vor să nu mai avem bani europeni. Vor să nu mai circulăm liberi în Europa, vor să ne închidă frontierele şi să ne urâm unii cu ceilalţi. Doamnelor şi domnilor, realitatea este simplă.
Ciolacu a explicat că în timp ce antieuropeni se filmau pe reţelele sociale, comisarii social-democrați contribuiau la soluţii pentru multiplele crize pe care le-am traversat.
Am gestionat pandemia, am venit cu măsuri pentru a proteja fermierii, am compensat preţul la energie, am protejat locurile de muncă, am implementat planurile de redresare şi am folosit cum trebuie fondurile europene.
CITEȘTE ȘI: