Marcel Ciolacu merge PESTE Nicușor Dan la primărie. Premierul vrea să rezolve problema traficului

Publicat: 18 09. 2024, 13:36
Actualizat: 18 09. 2024, 14:01

Premierul Marcel Ciolacu va merge joi dimineață la primăria Capitalei, peste Nicușor Dan pentru a discuta problema traficului din Capitală. Nicușor Dan a participat marți la Guvern la o reuniune cu mai mulți miniștri și primarii de sectoare, unde pe masă au fost discuții despre trafic și termoficare.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat înaintea ședinței de Guvern că va merge joi la primăria capitalei pentru a discuta cu primarul general, iar acesta să ia o decizie în privința traficului pe care să-și asume.

În fapt, Nicușor Dan a acționat târziu și nu ar fi ținut cont de primarii sectoarelor 3 și 4, respectiv Robert Negoiță și Daniel Băluță, să ia măsuri cu privire la planșeul din zona Unirii care trebuie refăcut și care are un grad de risc de 4 din 5.

Nicușor Dan l-a invitat pe premierul Marcel Ciolacu în sectorul 2 unde spune, edilul că actualul constructor nu are aviz de construcție.

Potrivit unor surse guvernamentale, ISC (Inspectoratul de Stat în Construcții) a făcut deja verificări și nu există o decizie definitivă. În cazul în care ar exista o decizie, ISC ar trebui să notifice mai departe prefectura Capitalei.

 

CITEȘTE ȘI: