Marcel Ciolacu: N-am crezut că ceea ce vedeam la televizor timp de 30 de ani, cum se TAIE fabricile și se aruncă la fier vechi

Publicat: 24 05. 2024, 18:32
Actualizat: 24 05. 2024, 18:35

This browser does not support the video element.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri în timpul vizitei de la Reșita că are în plan ca zonă să fie dezvoltată, iar lucrările urgentate. ,,O să fim foarte des, fiindcă vom urmări ambele investiții, atât de la Oțelul Roșu, cât și de la dumneavoastră, de la Hidroelectrica, ca lucrurile să le urgentăm.”

N-am crezut că ceea ce vedeam la televizor timp de 30 de ani, cum se taie fabricile și se aruncă la fier vechi. Asta s-a întâmplat la Oțelul Roșu. De aceea, eu vă promit că următoarea perioadă, și eu, și domnul Grindeanu, și viitorul președinte al Consiliului Județean vom fi foarte des în zonă. Domnul Grindeanu este că pe aici s-a născut. O să fim foarte des, fiindcă vom urmări ambele investiții, atât de la Oțelul Roșu, cât și de la dumneavoastră, de la Hidroelectrica, ca lucrurile să le urgentăm. Am avut o țară 30 de ani care a avut o creștere economică pe consum, fiindcă suntem foarte mulți și avem o țară mare și toată lumea a găsit de cuviință să vândă la noi și noi să consum, a declarat Marcel Ciolacu.