Marcel Ciolacu nu a primit un exemplar al CĂRȚII lui Nicoale Ciucă, „În slujba țării”: N-am avut curiozitatea să o citesc

Publicat: 11 09. 2024, 09:54
Actualizat: 11 09. 2024, 10:24

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că nu a primit și nici nu a răsfoit cartea lui Nicolae Ciucă, intitulată „În slujba țării”. Întrebat de jurnaliști dacă a avut ocazia să parcurgă volumul, premierul a răspuns scurt și direct: „Nu!”.

Președintele PSD a precizat că nu a primit încă un exemplar al cărții și nu știe dacă ar fi interesat să o citească.

Nu știu. E cartea domnului Ciucă. Reporter: Este și online, să știți. N-am avut curiozitatea, a adăugat primul-ministru.

Chestionat dacă ar fi dispus să o parcurgă în cazul în care ar primi un exemplar cu autograf, premierul a răspuns: „Întâi s-o primesc”.

Declarațiile lui Marcel Ciolacu vin în contextul alegerilor prezidențiale unde cei doi lideri sunt adversari direcți în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Nicolae Ciucă și-a lansat cartea între rețete tradiționale de mâncare, poezie și muzică lăutăreacă, în compania lui Mircea Dinescu.

Liderul PNL nu a ales un cadru obișnuit pentru o lansare de carte, ci o emisiune culinară difuzată la Prima TV în care a povestit despre cum a gătit „borșul afgan” pe front. (detalii AICI)

CITIȚI ȘI:

Nicolae CIUCĂ, romanticul din carte: Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar la a doua precis. „Duminică, i-am șoptit, în față la Minerva

Sorin Grindeanu, despre CARTEA lansată de Nicolae Ciucă: „Un punct în campania sa electorală”. Ministrul Transporturilor a spus dacă a citit-o sau nu