Marcel Ciolacu: Nu pierdem niciun ban de la UE. Un INCOMPETENT la energie a făcut selecții. La Comisia Europeană n-a mers șmecheria

Publicat: 10 10. 2024, 14:05

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat jurnaliștilor joi că România nu va pierde bani de la Uniunea Europeană. ,,Nu pierdem niciun ban. Un incompetent la energie a făcut selecții cum credea el prin 92-96, cum mergea cu șmecherii. N-a mers la Comisie șmecheria.”

Nu pierdem niciun ban, vă rog mult, opriți-vă, opriți-vă că nu facem bine. Nu facem bine românilor, nu pierdem niciun ban. Un incompetent la energie a făcut selecții cum credea el prin 92-96. Cum mergea cu șmecherii. N-a mers la Comisie șmecheria. Să pui angajatul tău să-ți facă subiectele unde merge nașul, a declarat Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu spune că datorită presei libere, Comisia europeană a aflat despre modul în care s-au făcut selecțiile în energie în timpul mandatului lui Virgil Popescu. ,,Oamenii ăia, între timp, au informații că există presă liberă în România și datorită dumneavoastră, Comisia Europeană are toate informații. Și au zis Domnule, avem o rugăminte: reluați procedurile.”

O să și spună Comisia acest lucru, la AMEPIP s-au reluat. Am vorbit ieri cu secretarul general, ați văzut la AMEPIP și-au și dat demisia. Au fost oameni mai cu mintea la ei. Și-au și dat demisia. Ieri, după ședința de guvern, am vorbit cu secretarul general. Mi-a spus Domnule, procedura, într-o lună, o lună și jumătate se finalizează. Deci aceea vor fi primii bani pe care îi recuperăm, a mai menționat Ciolacu.

 

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu: Vă dau o veste tristă astăzi: nu va fi nicio creștere de cotă de TVA / Premierul îl așteaptă pe Marcel Boloș cu vești BUNE