Marcel CIOLACU: „O să CÂȘTIG alegerile prezidențiale” / Anunțul liderului PSD în cazul în care va pierde alegerile

Publicat: 27 08. 2024, 23:54
Actualizat: 27 08. 2024, 23:58

This browser does not support the video element.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marți seară, la emisiunea „În opoziție cu Denise Rifai”, cu privire la declarațiile lui Paul Stănescu, că decizia de a rămâne la conducerea PSD, în cazul în care ar pierde alegerile prezidențiale, îi aparține: „Este o decizie pe care o s-o iau eu”.

Este o decizie pe care o s-o iau eu (n.r – dacă va rămâne în funcția de președinte PSD în cazul pierderii alegerilor prezidențiale). Cum am luat tot eu decizia de a candida…n-am fost împins de către nimeni.

Întrebat dacă ideea de a rămâne în funcția de președinte PSD, în cazul ipotetic al pierderii alegerilor, îi aparține lui Paul Stănescu, Marcel Ciolacu a spus: „Da! Și mă bucur….foarte bine și e și normal (n.r – să avem idei) și să ni le exprimăm. Trebuie să avem curajul să le spunem și de ce să avem o reținere”, a spus premierul României.

Legat de calitățile secretarului general al PSD, Marcel Ciolacu a spus că Paul Stănescu este „un om inteligent”.

Este un om inteligent! Un om normal, ca și mine, care a realizat în viață, familie, în politică, a adăugat lidedrul social-democrat în premiera emisiunii „În Opoziție cu Denise Rifai”.

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ:


CITIȚI ȘI: 

Marcel Ciolacu, un președinte „jucător”?!: „Voi fi un președinte care va sta lângă primul-ministru, indiferent din ce partid va face parte”

Marcel Ciolacu: Visul meu principal este să câștig ALEGERILE și să aduc respect între putere și opoziție