Marcel Ciolacu, la slujba de la mănăstirea Văratec: M-am bucurat de slujbă alături de credincioșii veniți aici cu inima deschisă și plină de credință

Publicat: 15 08. 2024, 10:38
Actualizat: 15 08. 2024, 11:51

This browser does not support the video element.

Marcel Ciolacu a participat joi la slujba religioasă de la mănăstirea Văratec din județul Neamț. Premierul este însoțit de secretarul partidului, Paul Stănescu, președintele PSD Neamț, Daniel Harpa, prefectul județului Neamț, Adrian Bourceanu.

Sfânta Liturghie la hramul Mănăstirii Văratec are un farmec aparte în acest loc sfânt în care se păstrează forța spiritualității neamului românesc. M-am bucurat de slujbă alături de toți credincioșii veniți aici cu inima deschisă și plină de credință. Și m-am rugat alături de ei pentru pacea și prosperitatea tuturor românilor. O zi binecuvântată tuturor, a notat premierul pe pagina sa de facebook.
De la mănăstirea Văratec, premierul se va deplasa spre mănăstirea Putna, iar la finalul acestei vizite se așteapta ca liderul PSD, Marcel Ciolacu să anunțe decizia privind candidatura la funcția de președinte al României.

Marcel Ciolacu este așteptat să-și anunțe candidatura la alegerile prezidențiale în zilele următoare.

În curs de actualizare!

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, de Ziua Marinei: Îi FELICIT, îi respect și le mulțumesc tuturor marinarilor români, militari sau civili, pentru efortul și munca lor