Marcel Ciolacu, poziţie fermă în scandalul acuzaţiilor de HĂRȚUIRE de la SNSPA: Ne dorim cu toții să nu mai existe astfel de cazuri

Publicat: 07 08. 2024, 15:36
Actualizat: 07 08. 2024, 15:53

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că va modifica legislația referitoare la sesizările anonime. Decizia vine după ce Edupedu.ro a evidențiat faptul că reclamațiile anonime ale studenților hărțuiți sexual sunt blocate în toate universitățile din România, în conformitate cu o Hotărâre de Guvern elaborată de Ministerul Educației și aprobată de șeful Executivului. Premierul intenționează să corecteze această situație printr-o serie de modificări legislative.

Întrebat dacă modificarea în ce privește hărțuirea sexuală intră mâine în ședința de Guvern, premierul a precizat: „Se lucrează și știți foarte bine că s-a format o echipă de lucru. Mâine dimineață voi avea discuția cu doamna ministru; nimeni nu mai dă înapoi. Evident, ceva nu a funcționat în lege pentru astfel de exemple și trebuie să luăm imediat măsuri de modificare ca să încercăm să limităm. Ne dorim cu toții să nu mai existe astfel de cazuri și astfel de apucături”.

CIRTEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, despre „guvernarea de dreapta” a lui Nicolae Ciucă: Ca să guvernezi, trebuie să CÂȘTIGI alegerile

Marcel Ciolacu, IRONIE pe seama cărții NELANSATE a lui Nicolae Ciucă: ,,O să fie un BESTSELLER, sunt ferm convins”