Marcel Ciolacu, primit de Maia Sandu la Chișinău. „Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană”

Publicat: 21 06. 2023, 12:20
Actualizat: 21 06. 2023, 12:22

Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, miercuri, la Chişinău, de preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Șeful Guvernului României şi-a exprimat convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp.

„Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană! Am reafirmat astăzi, la Chișinău, la întâlnirea cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, sprijinul României pentru acest deziderat comun”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

Premierul României a precizat că Republica Moldova poate conta, în continuare, pe România.
„Am convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp! Republica Moldova poate conta pe România!”, a mai transmis Marcel Ciolacu.
Premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, fac, miercuri, o vizită de lucru în Republica Moldova, unde sunt programate întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu prim-ministrul Dorin Recean şi cu preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Igor Grosu.
CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, discuții cu reprezentanții marilor rețele comerciale. „Vrem să menținem puterea de cumpărare a populației”