Marcel Ciolacu PROMOVEAZĂ „produs în România”, la Suceava / „Acesta este modelul pe care dorim să-l multiplicăm în întreaga Românie”

Publicat: 13 09. 2024, 12:41
Actualizat: 13 09. 2024, 13:30

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanți ai mediului de afaceri, la Suceava. Șeful Executivului a mers în vizită la o fabrică de mezeluri, o „afacere de succes 100% românească”. 

Asta înseamnă produs în România! La Carpatis, în Suceava, tradiția preparatelor bucovinene este dusă mai departe, din generație în generație, printr-o afacere de familie. O afacere de succes, 100% românească, care a crescut reinvestind an de an profitul obținut, a scris Ciolacu pe Facebook.

Premierul a transmis că, prin dezvoltarea fabricilor românești de procesare, „putem avea mâncare sănătoasă la prețuri accesibile”.

Acesta este modelul pe care dorim să-l multiplicăm în întreaga Românie! Doar dezvoltând fabricile de procesare românești putem avea mâncare sănătoasă și la prețuri accesibile pentru toți românii. Și aceasta este calea sigură pentru dezvoltarea României, a afirmat premierul.

De la Suceava, premierul a transmis că se va concentra pe formarea forței de muncă.

O să ne axăm pe formarea forței de muncă și mă bucur că o să avem și la dumneavoastră un centru regional pentru învățământul dual. Trebuie să mergem pe fiecare palier, sănătate, educație, dar și pe infrastructură, a precizat premierul Ciolacu.

Ciolacu promite că Moldova se va dezvolta, după finalizarea autostrăzii, după modelul județului Constanța.

Se va întâmpla și în Moldova același lucru care s-a întâmplat cu județul Constanța.  Avem un exemplu clar: după ce s-a finalizat Autostrada dintre București și Constanța, automat, în următorul an, veniturile județene s-au dublat. Același fenomen va urma și în toată regiunea istorică Moldova! Pentru că aceasta este calea sigură pentru dezvoltarea României!

CITEȘTE ȘI: