Marcel Ciolacu răspunde PROVOCĂRII lui Lucian de la FryDay cu un MESAJ pe tricou, adresat lui Ciucă. Lucian: ,,Nu am crezut că o dați curs invitației”

Publicat: 19 10. 2024, 14:15
Actualizat: 19 10. 2024, 14:33

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu și-a comandat tricou cu mesajul „onoare, respect, predictibilitate”. Totul, după ce Nicolae Ciucă, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță a fost pus să numească trei calități pe care nu le are el și le are Marcel Ciolacu. 

Aflat în vizită în țară, premierul Marcel Ciolacu, provocat de un antreprenor român care și-a deschis un fast-food, a mers spre suprinderea românului să testeze produsele FryDay, dar îmbrăcat într-un tricou cu mesajul: ONOARE, RESPECT, PREDICTIBILITATE.

Am răspuns astăzi provocării lui Lucian și am venit la FryDay, a spus Marcel Ciolacu, după ce antreprenorul român a spus că nu credea că premierul va da curs invitației. Păi cum dacă te-ai luat de mine pe TikTok, i-a mai spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a răspuns simultan mai multor provocări. Și anume și-a imprimat tricou cu calitățile enumerate de Nicolae Ciucă și s-a dus să testeze produse românești.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Nicolae Ciucă enumeră 3 calități pe care le are Marcel Ciolacu și nu le are el: onoare, respect, predictibilitate

BANCUL lui CIOLACU pe seama dialogului cu Ciucă / CIOLACU: Din momentul legii pentru o persoană, nu am mai comunicat cu Ciucă și cu Iohannis