Marcel Ciolacu salută ÎNTOARCEREA lui Mircea Dolha în echipa PSD Maramureș și susținerea lui Doru Ioan Dăncuș, pentru Primăria Baia Mare

Publicat: 04 06. 2024, 13:13

Marcel Ciolacu salută întoarcerea fostului viceprimar și președinte PSD Baia Mare, Mircea Dolha, în echipa Partidului Social Democrat Maramureș, se arată într-un comunicat de presă.

Președintele PSD transmite că Mircea Dolha a înțeles miza acestor alegeri locale și s-a retras din cursa electorală pentru a-l susține pe Ioan Doru Dăncuș, candidatul partidului la Primăria Baia Mare.

Mircea Dolha a înțeles că interesul băimărenilor este mai presus de orice și a ales cea mai bună echipă pentru municipiul Baia Mare. Contractul lui Dolha cu băimărenii conține proiectele necesare dezvoltării și modernizării municipiului Baia Mare, proiecte pe care Doru Ioan Dăncuș le-a preluat și le va implementa, a declarat președintele PSD.

Marcel Ciolacu este ferm convins că noua formulă a echipei PSD va reuși să atragă fonduri pentru dezvoltarea proiectelor necesare municipiului Baia Mare și întregului județ Maramureș.

Șeful Guvernului mai spune că la Maramureș „nu am avut proiecte pentru că, în ultimii patru ani, autoritățile locale nu au muncit deloc pentru ca aceste proiecte să capete contur”.

 Aveți în mine un partener în dezvoltarea și modernizarea municipiului Baia Mare și a întregului județ și vă aștept după 9 iunie cu proiectele de care băimărenii, întregul județ de fapt, au nevoie. Este absolut necesar ca municipiul Baia Mare să se interconecteze la întreaga regiune și acest lucru trebuie să fie prioritatea zero a noii administrații. Doar așa, veți putea atrage investiții, veți putea crea noi locuri de muncă și veți avea mai multe fonduri pentru creșterea calității serviciilor sociale, a completat șeful PSD, conform sursei citate.

CITEȘTE ȘI: