Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă s-au dus împreună la Patriarhul Daniel, înainte de Coaliție. Decizii în această după-amiază

Publicat: 22 07. 2024, 11:09
Actualizat: 22 07. 2024, 13:01

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu și șeful PNL, Nicolae Ciucă, au avut în această dimineață o întâlnire cu ministrul de Finanțe, pentru a găsi soluții pentru reducerea deficitului bugetar, iar în jurul orei 11 au plecat la Patriarhie unde au fost invitați de patriarhul Daniel, care astăzi își aniversează ziua de naștere. Coaliția se va reuni în această după-amiază în jurul orei 16.

UPDATE, ORA 13.00

La Patriarhie participă pe lângă premierul Marcel Ciolacu și liderul Senatorilor Nicolae Ciucă, liderul deputaților, Alfred Simonis, și ministrul de Finanțe, Marcel Boloș.

Ciolacu și Ciucă, prezenți la Patriarhie

După întâlnirea informală din această dimineață, mai multe detalii aici, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au plecat la Patriarhie.

Coaliția se reunește după două săptămâni pentru a găsi soluții pentru deficitul bugetar, dar și pentru creșterea consumului de energie, apărut ca urmare a vremii caniculare.

 

Patriarhul Daniel împlinește 73 de ani

Patriarhul Daniel împlinește vârstă de 73 de ani. Cu această ocazie, la Catedrala Patriarhală, se va rosti o rugăciune de mulțumire chiar în timpul Sfintei Liturghii. De la ora 11:00, după încheierea Sfintei Liturghii, tot la Catedrala Patriarhală va fi oficializată o slujbă Te Deum, în semn de recunoștință pentru binecuvântările Duhului Sfânt asupra Bisericii Ortodoxe și a Patriarhului Daniel. Începând cu ora 12:00 se va ține la Palatul Patriarhiei un scurt moment aniversar în cinstea Patriarhului Daniel.