🚨 Marcel Ciolacu și noua sa echipă. Firea și Dîncu, înlocuiți cu Băluță și Tudose / Marcel Ciolacu: DA, voi candida la președinția României

Publicat: 24/08/2024, 07:00
Actualizat: 24/08/2024, 13:03
12:51

Stănescu despre Marcel: Nu va fi un președinte al jocurilor de culise.

„Nu avem generali să ne conducă dar avem o armată puternică, ce poate ajute să câștigăm alegerile”, a declarat secretarul general al PSD, Paul Stănescu, în încheierea Congresului.

Suntem o mare familie. Așa cum am învățat, familia este cea mai importantă instituție. Trei cuvinte caracterizează PSD: responsabilitatea, stabilitatea și protecția. Asta am oferit României, de când am ajuns la guvernare. Suntem pregătiți, am învățat din greșeli și avem cel mai bun candidat. Acesta este Marcel Ciolacu.

Vremea președinților care dezbină, inventași de jocurile de culise a trecut. Marcel Ciolacu nu va fi un președinte al jocurilor de culise.

Stănescu garantează că Marcel Ciolacu „nu va lua instituția prezidențială pe persoană fizică, pentru că așa a făcut și cu partidul”.

12:41

Gabriel Zetea: Marcel Ciolacu este omul care poate să unească

Gabriel Zetea, propus la Congresul Partidul Social Democrat (PSD) vicepreşedinte pentru Administraţie şi Infrastructură, a explicat, într-o declarație pentru Gândul de ce în consideră pe Marcel Ciolacu candidatul potrivit la alegerile prezidențiale, dar și obiectivele sale în noua poziție.

A demonstrat, mai important acest lucru, din funcția de prim-ministru a României, că este omul care poate să unească – în ultimii ani de zile gestionează o coaliție stânga-dreapta în Parlamentul României care susține Guvernul României – și a reușit să lase de-o parte orgoliile, fără să stea să dea replici deștepte celor care îl atacau, ci a reușit să țină unite două partide, PNL și PSD, două partide extrem de diferite, pentru a oferi României șansa principală, aceea de a fi evident principalul stat care cooperează, principalul stat-pilon al Uniunii Europene și al NATO în Europa de Est. Iar ăsta este meritul Marcel Ciolacu”, a explicat Gabriel Zetea.

Citește aici despre planurile pentru administrație ale lui Gabriel Zetea.

12:07

Daniel Băluță: Cel mai potrivit președinte al României este Marcel Ciolacu

Principalul obiectiv al lui Băluță, așa cum a declarat înaintea Congresului Partidului Social Democrat (PSD) în care este propus să fie prim-vicepreședinte PSD, este să convingă românii că prezidențiabilul PSD este cel mai potrivit pentru a merge la Palatul Cotroceni pentru următorii cinci ani.

Cel mai important plan este acela de a convinge tot românii, în următoarele luni, că cel mai potrivit președinte al României este Marcel Ciolacu, a declarat Daniel Băluță, în exclusivitate pentru Gândul.

Citește mai mult aici. 

11:56

„Eu cred în această țară! Îi datorez TOTUL”

România lui Marcel Ciolacu se așeză pe trei piloni: reînnoirea, reconstruirea și reconectarea.

Însă, acestea „nu se pot face cât ai bate din palme”.

Sunt conștient de asta. Nu există o baghetă magică. Trebuie timp. însă eu cred în acest proiect. Pentru că eu cred în această țară!

M-am născut și am crescut în această țară. Îi datorez totul. Cred în spiritul românesc. Aceasta este sursa speranței mele și a credinței că vom reuși!

În finalul discursului, Ciolacu le-a transmis social-democraților că trebuie să-și asume, din nou, „drumul cel greu”, la fel cum au făcut-o acum patru ani.

La fel cum am făcut-o și la guvernare. Și cum am reușit de fiecare dată să redăm încrederea oamenilor în viitor.

Vă asigur că dorința de a schimba istoria este prezentă peste tot în românia. să le dăm românilor președintele pe care îl merită după 20 de ani! Un președinte pentru toți!

Dumnezeu să ocrotească România!

11:52

Ciolacu: Susțin necondiționat PROTEJAREA spațiilor verzi!

În planul său de candidat, Ciolacu a adăugat o direcție, pe care „a transformat-o în prioritate de dezvoltare: construcțiile prin absorbția masivă din fonduri europene și dezvoltarea infrastructurii”.

Vreau să fiu clar: susțin necondiționat protejarea spațiilor verzi! Am susținut centura verde a Bucureștiului și Via Transilvanica.

Ciolacu a subliniat că nu pot fi protejate „clădiri dezafectate sau terenuri virane”, care sunt „centuri gri”.

Dar vă reamintesc că excesele și extremele sunt dăunătoare. Nu putem să protejăm clădiri dezafectate sau terenuri virane. Acelea nu sunt centuri verzi, sunt centuri gri. Murdare, toxice și uneori aflate chiar în inima orașelor.

Ciolacu a subliniat necesitatea de a schimba „legile în beneficiul oamenilor pentru a putea reconstrui aceste spații”.

Pentru a face locuințe la prețuri accesibile pentru tineri. Și pentru a crește noi comunități. Putem avea și clădiri noi și parcuri multe, ele nu se exclud. Doar trebuie să proiectăm inteligent.

11:40

PACEA lui Cioacu între PALATE: Denigrarea României trebuie să înceteze!

Marcel Ciolacu propune o pace între Palatul Cotroceni și Palatul Victoria.

Nu vreau să mai existe dispute între Președinte și Guvern, atunci când vine vorba de interesele naționale!

Ciolacu a afirmat că „atât Președintele, cât și Premierul trebuie să acționeze coordonat, inteligent și determinat, să impună interesele României la Bruxelles. Indiferent din ce partid fac parte”.

Cearta între români și denigrarea României în cancelariile occidentale trebuie să înceteze. Interesele României nu mai trebuie negociate pentru mize personale!

11:34

Promisiunea lui Ciolacu: România nu va intra și nu va fi atrasă în niciun RĂZBOI!

Candidatul PSD pentru președinția României, Marcel Ciolacu, a transmis ferm: România nu va intra și nu va fi atrasă în niciun război!

În esență, un președinte are două prerogative fundamentale: este comandantul suprem al armatei și reprezintă țara în relațiile internaționale. Din această perspectivă, vreau să vă spun foarte clar: România nu va intra și nu va fi atrasă în niciun război!

În opinia lui Ciolacu, „pacea și stabilitatea sunt condițiile fundamentale pentru prosperitate”. Premierul a susținut că nu va fi de acord cu armata obligatorie.

Voi avea grijă să rămână așa! Voi fi garantul independenței naționale, dar nu voi fi niciodată de acord cu reintroducerea serviciului militar obligatoriu. Avem nevoie de o armată de profesioniști. La fel cum avem nevoie de echipamente moderne. Alocarea a 2,5% din PIB pentru Apărare va continua și pe viitor.

În domeniul politicii externe, Ciolacu propune „o abordare mai ambițioasă care să fie caracterizată prin pragmatism și urmărirea obiectivelor naționale în parteneriat cu aliații noștri din Uniunea Europeană și NATO”.

România nu mai poate fi spectator în propriile sale relații externe. România este un stat MARE, doar președinții din ultimii 20 de ani au fost MICI.

11:29

Ciolacu: Am avut lideri fără suflet și fără Dumnezeu!

Și atacurile la adresa liberalilor au continuat. De la tribuna Congresului, premierul a transmis că aceștia au „furat toată demnitatea națiunii!”

Mi-a rămas viu în minte felul simplu și amar în care acea femeie și-a descris viața, a spus Ciolacu, dând exemplul unei mame singure, cu doi copii.

”Muncesc 14 ore pe zi. Dar trăim de pe o zi pe alta. Nu pot să mă gândesc la viitor atunci când am de plătit facturi, când trebuie să le iau copiilor mâncare și să-i trimit la școală”…..

Părea un om înfrânt deja… Atunci când lupți ca să supraviețuiești, nu vezi decât ziua de mâine.

Asta nu înțeleg și n-au înțeles niciodată cei care beau și fumau în Guvern atunci când oameni trăiau în izolare și panică.

Premierul a adus aminte de deciziile din pandemie, luate de niște „lideri fără suflet și fără Dumnezeu”.

Au închis spitale. Au închis școli. Au închis afaceri. Au închis până și biserici. Și – poate cel mai grav, au batjocorit bătrânii, bolnavii cronici și ne-au batjocorit morții!

Au furat toată demnitatea acestei națiuni! Am avut lideri fără suflet și fără Dumnezeu!

11:25

Atacuri la adresa PNL: „PSD a fost adultul din cameră”

Nu au lipsit nici atacurile la adresa partenerilor de guvernare, din partea lui Marcel Ciolacu. 

Premierul „a observat agitația unora”.

Observ și eu agitația unora care au trecut de la ”prin noi înșine, dar cu PSD”, la tot felul de amenințări ridicole la adresa noastră. Vă rog să ignorați acest circ. PSD a fost mereu responsabil. A fost adultul din cameră.

Ciolacu a punctat responsabilitatea de care „a dat dovadă” PSD și a adus aminte de momentul în care social-democrații au ajuns la guvernare.

Trebuie să continuăm să ne comportăm responsabil. Noi trebuie să colecționăm reușite pentru România, și nu panouri electorale.

PSD trebuie să fie garantul stabilității, pentru ca oamenii să își poată vedea liniștiți de treburile lor zilnice. Întotdeauna, în momentele grele, oamenii s-au uitat la PSD pentru stabilitate și echilibru. Am fost mereu cei care am găsit soluții pentru problemele create de alte partide.

Nu uitați – am intrat la guvernare în cel mai greu moment din ultimii 30 de ani. Cu o economie aflată pe marginea prăpastiei. Cu o pandemie gestionată în bătaie de joc. Cu o liberalizare haotică a prețurilor la energie. Cu salarii și pensii înghețate. Cu  o prăbușire fără precedent a nivelului de trai!

11:18

Ciolacu: PALTONUL prezidențial NU mai trebuie aruncat pe spinarea oamenilor

„În ultimii 20 de ani, disprețul, sfidarea și nepăsarea față de oameni au fost accidente ale istoriei”, a declarat candidatul PSD la prezidențiale.

Trebuie să le spunem că instituția prezidențială nu este nici un malaxor de tocat vieți și nici o agenție de turism personală. Trebuie să le spunem că democrația NU se conjugă niciodată cu verbul a ”urî”. Ura este barosul celor care vor să dărâme, nu să construiască. A celor care vor să dezbine, nu să unească. Eu am crescut fericit într-o comunitate în care ura nu exista. Și asta vreau să fie România noastră!

În opinia lui Ciolacu, România are „nevoie de un președinte care să facă politică de stat, nu politica unui partid”.

Trebuie să depășim epoca în care toți munceau ca să îi fie bine unui singur om. Iar paltonul prezidențial NU mai trebuie aruncat pe spinarea oamenilor.

Timp de 20 de ani, președintele a devenit, dintr-un simbol al speranței doar o sursă de frustrare în societate.

Vi s-a promis, mai întâi, că o să ”trăiți bine”. Apoi, vi s-au tăiat salariile și pensiile. După 10 ani, vi s-a promis o ”Românie educată”. Și ați primit un sistem de educație eșuat, în care copiii sunt mai expuși la droguri, decât la carte.

Adevărul este că onestitatea față de cetățeni a lipsit de la tribuna prezidențială în ultimii 20 de ani. Am avut președinți cărora nu le-a păsat deloc de oameni.

„Este destul! Trebuie să le oferim românilor o alternativă corectă”, a continuat Ciolacu.

După 20 de ani, România are nevoie de un președinte ECHILIBRAT! Un președinte trebuie să stea drept și să își ducă țara cu demnitate în direcția corectă!

11:13

Ciolacu: DA, voi candida la președinția României

Cu ton apăsat, Ciolacu a declarat: DA, vor candida la președinția României.

M-am consultat cu fiecare dintre dumneavoastră. M-am consultat cu oamenii obișnuiți. M-am sfătuit cu familia. Dar și cu părintele meu duhovnic. Este momentul să fac un pas în față și să spun cu toată încrederea: DA, voi candida la președinția României. După 20 de ani, România merită un președinte pentru toți.

Marcel Ciolacu a spus că vrea să fie un președinte pentru tineri, pentru că aceștia nu au avut un model.

La fel ca mulți dintre voi, și eu am un copil. De fapt, am doi. Pentru că Filip s-a căsătorit recent. Îi iubesc pe amândoi și sunt foarte mândru de ei. Anul acesta termină facultatea. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să devin un bunic fericit!

Nici fiul meu, nici majoritatea tinerilor de vârsta lui, care votează anul acesta, NU au cunoscut un alt model de președinte.

Avem generații întregi care fac astăzi pasul spre maturitate, după ce și-au trăit copilăria și adolescența, între un președinte turnător și un președinte absent.

Deci, să nu ne mai mirăm atunci când vedem că mulți tineri aleg populismul și extremismul. În loc să îi blamăm superior, mai bine le dăm o alternativă corectă.

11:09

Ciolacu: Nu trebuie să uităm de unde am plecat

Președintele PSD a vorbit despre trecutul „greu” al partidului și despre felul în care arăta în amentul în care l-a preluat. „L-am schimbat din temelie”, a transmis Ciolacu.

Nu trebuie să uităm de unde am plecat. Acum 4 ani m-ați ales președinte. Traversam un moment greu. Pierdusem alegerile. O parte dintre lideri plecaseră. Ne pierdusem încrederea în noi. Era un moment de cotitură. Ca de fiecare dată, am ales calea grea.

Împreună, am luat un partid lipsit de speranță, l-am reformat și l-am dus la guvernare. Acesta este adevărul și trebuie să fim mândri de asta!

10:53

Marcel Ciolacu începe discursul de PREZIDENȚIABIL cu o glumă

În aplauze prelungi, Marcel Ciolacu și-a început discursul cu o glumă: „Discursul va fi mai lung pentru că mandatul meu de premier este cât al lui Sorin și Mihai împreună”.

Știm și din necazuri și din nedreptăți să facem glume și să le îndreptăm, pentru a depăși aceste momente și a merge mai departe.

10:46

Mihai Tudose: Ne trebuie un președinte normal

Mihai Tudose și-a început discursul cu atacuri la PNL.

Sunt foarte buni pe comunicare acuzând PSD că are deficitul mare. Nu am văzut că din banii ăștia reprezintă dobânzile la sutele de miliarde împrumutate de ei.

Ei au spus cât de bun este PNRR-ul, dar acum trebuie modificat și trebuie să-l modifice Ciolacu, pentru că ei nu știu de unde să-l apuce, a continuat Tudose.

Tudose a comparat guvernarea PNL cu „umbrele” lui Platon.

Ne-au băgat într-o peșteră cât au guvernat și vedeam pe pereți umbrele unei realități deformate.

Vorbind despre viitorul președinte al României, Tudose l-a indicat pe Marcel Ciolacu, „un om normal”, de care are nevoie țara.

10:29

Sorin Grindeanu: Noi nu promitem cărți nescrise și vorbe fără conținut

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, i-a îndemnat pe delegații prezenși la Congres că se unească. Lupta este pentru „o Românie puternică și solidă”.

Este momentul să luptăm ca România să aibă un președinte puternic și unificator, un devărat președinte al tuturor românilor. Și știu că acesta este Marcel Ciolacu, fără orgolii distructive.

„Noi ne-am săturat”, a mai spus Grindeanu despre partenerii de la guvernare.

Să facă bine să-și plimbe batistuțele în afara politicii din România. Astăzi vă cerem să continuăm împreună. Noi nu promitem cărți nescrise și vorbe fără conținut, a punctat Grindeanu, enumerând și rezultatele guvernarii PSD.

10:14

Alfred Simonis: Nu mai vrem un președinte cu rânjet mecanic

Președintele ales al Consiliului Județean Timiș este cel care deschide lucrările Congresului, care se anunță unul „plin de speranță”.

Alfred Simonis i-a felicitat pe cei care au câștigat alegerile și pe cei care nu le-au câștigat, și îi îndeamnă „să învețe din greșeli”.

Trebuie să-i convingem pe români să îi voteze pe cel pe care îl cunosc. A venit legenda, au votat, apoi realitatea i-a lovit crunt. Știam noi de apetența pentru călătorii, pentru lux?, s-a întrebat Simonis, cu referire la Klaus Iohannis.

Simonis l-a atacat pe „balerinul Rareș” (n.r. Bogdan) pentru că s-a arătat „deranjat” de mărirea pensiilor.

Acum se ascund în tranșee, cu chipiurile pe ochi. Să fie foarte clar, nicio pensie nu va scădea, a punctat Simonis.

„Românii își doresc un președinte modest”, a continuat Simonis, făcând o comparație cu actualul șef al statului.

Nu mai vrem un președinte cu rânjet mecanic și fără empatie, care să conducă de pe pârtiile de schi sau terenurile de golf. M-am săturat să aud de 20 de ani de ce trebuie să urăsc pe cineva. Îmi doresc să votăm un OM. Cel care se încadrează perfect în această descriere este printre noi.

09:59

Simona Bucura Oprescu promite „creșterea puterii de cumpărare” pentru toți românii

La intrarea în corpul de la RomExpo, unde se desfășoară congresul PSD, ministrul Muncii a vorbit despre recalcularea pensiilor. Simona Bucura Oprescu a declarat că va „crește puterea de cumpărare” a tuturor românilor.

În urma reformei pensiilor, tuturor românilor le crește puterea de cumpărare. În 2024, absolut toate pensiile au fost majorate cu 13,8%, iar reforma pensiilor aduce echitate pentru pensionari. Datorită acestei reforme știm că toate pensiile din România se bazează, în primul rând, pe contributivitate, a explicat ministrul Muncii.

09:52

Sorin Grindeanu: PSD se dezvoltă în fiecare zi

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a intrat la congres cu gândul că partidul „se dezvoltă în fiecare zi”.

PSD-ul se schimbă în fiecare zi și PSD-ul se dezvoltă în fiecare zi, dovadă că, timp de peste 30 de ani, PSD-ul a rămas cel mai important partid din România.

Am avut diverse momente, și fericite, și mai puțin fericite, dar în politică, câteodată câștigi alegerile, câteodată le pierzi, însă, eu cred că, după 20 de ani de președinți de dreapta, e momentul să avem un președinte de stânga, a declarat Grindeanu.

09:46

Alfred Simonis: Marcel Ciolacu a învățat din greșeli

Înainte de reconfirmarea în funcția de președinte al PSD și de validare drept candidat al partidului pentru prezidențiale a lui Marcel Ciolacu, fostul șef al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, a declarat că premierul este cea mai bună soluție pentru că „a învățat din greșelile celorlalți lideri”.

Acum zece ani, acum douăzeci de ani, a venit povestea, a venit legenda, frumos împachetată, românii au votat, după care a venit adevărul crud, care i-a lovit, a comentat Simonis.

09:39

Paul Stănescu explică „inteligența peste medie” a lui Marcel Ciolacu

Social-democrații au început să sosească la congresul de alegere a președintelui partidului încă de la ora 9.00.

Liderii partidului au fost opriți la intrare de jurnaliști. Pe secretarul general al PSD, Paul Stănescu, l-au întrebat ce înseamnă „inteligența peste medie” a lui Marcel Ciolacu.

„E mult peste medie”, a răspuns Stănescu, întrebat fiind dacă își menține declarația.

Peste media umană, am mai spus lucrul ăsta o dată. Eu am stat, în ultima vreme, în ultimii patru ani, cu Marcel Ciolacu, mai mult decât am stat cu familiile noastre. Așa că, cred că sunt în măsură să-mi fac o părere despre capacitatea intelectuală și felul în care este Marcel Ciolacu, a explicat Stănescu.

Congresul PSD se desfăşoară, sâmbătă, la Romexpo. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, va candida la preşedinţia partidului pentru un nou mandat şi va fi validat de Congres şi pentru a intra în cursa pentru alegerile prezidenţiale din toamnă. GÂNDUL va transmite ultimele noutăți în timp real de la Congresul PSD. 

Moţiunea cu care Marcel Ciolacu se prezintă la Congres cuprinde mai mulţi lideri ai formaţiunii, respectiv doi prim-vicepreşedinţi, Sorin Grindeanu şi Daniel Băluţă, iar pe europarlamentarul Mihai Tudose, la preşedinţia Consiliului Naţional al PSD. Secretar general ar urma să rămână tot Paul Stănescu.

Schimbări în noua echipă a PSD

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a anunţat că este aprobată deja modificarea pentru a exista patru noi vicepreşedinţi, pe domenii de activitate.

Avem din zona IMM-urilor, pe domnul Jianu, din zona Sportului, pe doamna Lipă, sunt tineri care au ajuns în propunerile de vicepreşedinţi, cum este domnul Şoldan, de la Suceava, care a avut acel succes spectaculos”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Vicepreşedinţii din echipa lui Ciolacu sunt: Florin Jianu, pentru domeniul Antreprenorial, IMM-uri şi Mediul de Afaceri, Lia Olguţa Vasilescu, pentru Muncă şi Protecţie Socială, Gheorghe Şoldan, pentru Dezvoltare Regională şi Locală, Gabriel Zetea,vicepreşedinte pentru Administraţie şi Infrastructură. Vasile Dîncu, actualul preşedinte al Consiliului Naţional, ar urma să deţină funcţia de vicepreşedinte pe domeniul Afaceri Europene.

Victoria Stoiciu este vicepreşedinte pe relaţia cu ONG-urile şi dialog social, Mihnea Costoiu, vicepreşedinte pe Educaţie, Elisabeta Lipă, vicepreşedinte pe Sport.

Noua echipă PSD pe regiuni

Marian Neacşu, vicepreşedinte pe regiunea Bucureşti-Ilfov, Dumitriţa Glica, vicepreşedinte pe Centru şi Corneliu Ştefan, vicepreşedinte pe Sud.

Ionuţ Pucheanu, primarul din Galaţi, este vicepreşedinte pe Sud-Est, iar Claudiu Manda, vicepreşedinte pe Sud-Vest, în timp ce Laurenţiu Nistor va fi vicepreşedinte pe Vest, în echipa lui Marcel Ciolacu. Emil Moldovan ar urma să fie vicepreşedinte pe Nord-Vest, iar Dragoş Benea, pe Nord-Est.

Pentru prima dată, votul pentru conducerea partidului, la Congresul PSD, va fi electronic.

Consiliul Politic Naţional al PSD a stabilit, vineri, detaliile organizatorice ale Congresului partidului care va avea loc sâmbătă şi a aprobat moţiunea cu care Marcel Ciolacu va candida pentru un nou mandat de preşedinte, a anunţat purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Lucian Romaşcanu. Mai multe informații, AICI.


CITEȘTE ȘI:

Calitățile lui Marcel CIOLACU pentru funcția de PREȘEDINTE. Lucian Romașcanu: Este un om care a dovedit că poate gestiona probleme externe

Mihai Tudose, despre varianta în care PSD câștigă alegerile prezidențiale. Sorin Grindeanu, una din variante să preia șefia partidului

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
5 secrete ale longevității. Ce mânca în fiecare zi și ce alte reguli respecta Maria...
ŞOC! Fiica lui Năstase: 'Am fost preşul lui dintotdeauna, încă de când a vărsat vin...
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și...
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită”...
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus...
FOTO Povestea lui Oleksandr Budko, soldatul căruia i-au fost amputate picioarele, dar care a devenit...
Acestor pensionari români li se va mări pensia cu 1.000 de lei, după recalcularea de...
Recunoști fetița din imagine? Acum are 39 ani și este adorată de sute de mii...
Descoperirea incredibilă făcută de trei bărbaţi în pădurea Aluniş din Botoşani. Ar putea avea o...
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
Cod galben și portocaliu de caniculă în aproape toată țara: 32 de județe și București,...
A murit marele actor al teatrului românesc din Generația de Aur. Vestea tragică a fost...
Ce reprezintă litera B la o mașină cu transmisie automată. Explicația fiecărui mod
SpaceX, compania deţinută de Musk, plănuieşte o ieşire periculoasă în spaţiu, săptămâna viitoare
Cel mai RAPID ÎNCĂRCĂTOR din lume! Încarcă ORICE TELEFON în mai puțin de...
Absolut toți românii vor plăti. Statul nu mai acceptă să nu dai banii
Istoria Pepsi, cum a ajuns un sirop digestiv lider mondial pe piața sucurilor
O recunoști pe fetița cu chip de păpușă de imagine? A împlinit recent 39 de...
"Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui...
Gabriela Cristea vorbește despre kilogramele în plus: „Sunt o subțirică într-un corp de grăsunică, pentru...
Calvarul prin care a trecut Cătălin Crișan din cauza dublei hernii: „Nu mai puteam să...
BANCUL ZILEI. Bulă merge la o tipă acasă. Dormitorul era plin de jucării de pluș....
Când limba poate fi roșie, albă sau albastră – și cât de grav este?