Marcel Ciolacu, SINGURUL candidat dorit de PSD la prezidențiale, a discutat cu liderii de organizații și primari

Publicat: 12 08. 2024, 12:11
Actualizat: 12 08. 2024, 12:27

Marcel Ciolacu, actualul președinte al PSD, caută nu doar susținere, din partea colegilor din țară pentru un nou mandat la șefia partidului, dar și o strategie în privința candidaturii sale la prezidențiale. În acest sens, Marcel Ciolacu i-a contact în weekend pe șefii de filiale, dar și pe mai mulți primari pentru a-i consulta.

 

Multe dintre organizațiile PSD din țară și-au transmis susținerea față de Marcel Ciolacu încă de săptămâna trecută, înainte de declanșarea consultațiilor din weekendul trecut.

Marcel Ciolacu i-a consultat pe liderii de organizații, dar și pe mai mulți primari PSD, întrebându-i ce părere au despre candidatura sa la Cotroceni, dar și ce așteptări au și cum să-i reprezinte în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale. Scopul consultărilor fiind este de a-și crea un program la prezidențiale.

Vasile Dîncu, ales sâmbătă președinte al organizației PSD Cluj, contactat de Gândul.ro a declarat că: ,,Am avut conferinta sâmbătă și am aprobat o rezoluție în acest sens. (nr. de susținere totală față de Marcel Ciolacu).”

Marcel Ciolacu are termen până pe 22 august să-și depună candidatura, iar ulterior trebuie să-și anunțe programul cu care va merge la Cotroceni.

Strategia PSD este o strategie foarte bună, sănătoasă, astfel încât să ne asigure succesul în alegerile prezidențiale. Președintele Marcel Ciolacu are toate calitățile pe care trebuie să le aibă un președinte și tare mi-aș dori ca domnia sa să ia această hotărâre și să anunțe public dacă își dorește această candidatură, a declarat deputatul PSD Laurențiu Gîdei, într-o intervenție la Antena3 CNN.

 

În curs de actualizare!

CITEȘTE ȘI:

PSD și candidatul independent la prezidențiale/Lucian ROMAȘCANU: Este deschisă ușa. N-a venit nimeni independent pe la noi, pe acolo

PSD își dublează numărul de vicepreședinți/Lucian ROMAȘCANU: Să existe patru vicepreședinți suplimentari pe zona de specialități, de competențe