Marcel Ciolacu spune că nu CUNOAȘTE vila de protocol a lui Iohannis: Cheltuielile instituțiilor publice trebuie să fie cât se poate de transparent

Publicat: 01 10. 2024, 22:40
Actualizat: 01 10. 2024, 22:41

Marcel Ciolacu, întrebat la Digi 24 despre terenul de golf al președintelui Klaus Iohannis, de la vila de protocol de la Neptun, a declarat că nu cunoaște această vilă, însă a declarat că: ,,Dacă voi avea onoarea să fiu ales președinte, voi face acest lucru fără nicio problemă, iar cheltuielile fiecărei instituții publice trebuie să fie cât se poate de transparent.”

 

Îmi cer scuze, n-am avut niciodată nicio vizită la vila de protocol a președintelui de la Neptun. Deci nu am informații directe, nu vă pot povesti ceva. Eu cred că până la urmă vor trebui toate desecretizate și opinia publică trebuie să cunoască. a spus Marcel Ciolacu la Digi 24.

Marcel Ciolacu spune că în mandatul său de președinte va face transparente cheltuielile.

Dacă voi avea onoarea să fiu ales președinte, voi face acest lucru fără nicio problemă, iar cheltuielile fiecărei instituții publice trebuie să fie cât se poate de transparent. Ne-am câștigat acest drept la Revoluție și mă mir că după 10 ani avem aceleași și aceleași discuții, a mai spus premierul.

CITEȘTE ȘI:

Klaus Iohannis și-a făcut trei găuri în curtea vilei de protocol de la NEPTUN/ Președintele și-a amenajat teren de GOLF pentru uz personal