Marcel CIOLACU: Suntem în deplină SOLIDARITATE cu Israelul / „Aceste acte de agresiune subminează pacea regională și trebuie să ÎNCETEZE fără echivoc”

Publicat: 01 10. 2024, 22:59
Actualizat: 01 10. 2024, 23:01

„Suntem în deplină solidaritate cu Israelul”, transmite premierul Marcel Ciolacu, după atacul masiv cu rachete balistice lansat de Iran, marți seară. 

Într-o postare pe rețeaua X, șeful Executivului condamnă atacurile cu rachete, pe care le numește „acte de agresiune subminează pacea regională”.

Condamnăm ferm atacurile cu rachete lansate din Iran împotriva Israelului. Aceste acte de agresiune subminează pacea regională și trebuie să înceteze fără echivoc.

Suntem în deplină solidaritate cu Israelul și susținem dreptul său de a se apăra împotriva oricăror amenințări la adresa suveranității sale, scrie Ciolacu pe X.


Iranul a lansat, marți seară, atacuri cu rachete balistice asupra Israelului, ca ripostă la bombardamentele efectuate de Israel asupra grupului libanez Hezbollah.

Mai multe explozii puternice au fost raportate în orașele Tel Aviv și Ierusalim, conform cotidianului Haaretz. Cel puțin trei persoane au fost rănite după căderea unor rachete în Tel Aviv.

CITEȘTE ȘI: