Marcel Ciolacu, un președinte „jucător”?!: „Voi fi un președinte care va sta lângă primul-ministru, indiferent din ce partid va face parte”

Publicat: 27 08. 2024, 23:21
Actualizat: 27 08. 2024, 23:31

This browser does not support the video element.

În premiera emisiunii „În Opoziție cu Denise Rifai”, premierul și președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că în cazul în care va ajunge președintele României va fi „un președinte care va sta lângă primul ministru, indiferent din ce partid va face parte”.

Voi fi un președinte care va sta lângă primul ministru, indiferent din ce partid va face parte, pentru că România are nevoie în următorii ani de dialog atât intern, cât și extern, a spus premierul la „În Opoziție cu Denise Rifai”.

Întrebat dacă va fi un președinte jucător în cazul în care va ocupa funcția de la Palatul Cotroceni, liderul PSD a spus că în mod firesc „întâi dai șansa celui care a câștigat (n.r – alegerile)”.

Întâi dai șansa celui care a câștigat. Dacă nu reușește, mergi mai departe, a precizat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a punctat că va fi un președinte care va sta „pe teren” și că „va interveni” atunci când „se încalcă regulile”.

Da, voi fi un președinte care va fi pe teren, dar care va interveni dacă se încalcă regulile (…) E o perioadă care România va trebui să facă reforme pentru aderarea la OCDE, perioada când vor fi cele mai mari investiții din sistemul public. România anul viitor va ajunge la 10% investiții din PIB.

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ:

CITIȚI ȘI:

Marcel CIOLACU, „În Opoziție cu Denise Rifai”. “Voi fi un președinte care va sta lângă prim-ministru indiferent din ce partid va face parte”

Ciolacu a fost încurajat de DUHOVNIC că candideze, spovedit și împărtășit. N-am păcate de moarte