Marcel Ciolacu: Visul meu principal este să câștig ALEGERILE și să aduc respect între putere și opoziție

Publicat: 27 08. 2024, 23:22
Actualizat: 27 08. 2024, 23:46

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a dezvăluit marți, în cadrul emisiunii „În Opoziție cu Denise Rifai”, care ar fi obiectivul său principal pe durata potențialului mandat de președinte.

Întrebat despre visul său principal, Marcel Ciolacu a răspuns că prioritatea sa este să câștige alegerile, punând accent pe necesitatea unei perioade de construcție și respect între putere și opoziție.

Întâi, să câștig alegerile. Aș dori să înțelegem cu toții că este o perioadă de campanie electorală, este o perioadă de pre-campanie electorală, dar cel puțin imediat după alegeri, indiferent de rezultat, trebuie să intrăm într-o zonă de construcție și de respect. Este adevărat că, uneori, puterea nu a respectat opoziția. De asemenea, opoziția a avut un mod de manifestare mai neadecvat față de putere, a declarat Marcel Ciolacu.

Premierul a afirmat că unitatea și respectul reciproc între putere și opoziție sunt esențiale pentru stabilitatea și progresul țării.

Liderii trebuie să se întâlnească și să stabilească niște linii roșii și să adopte întotdeauna reguli foarte clare. Am spus și la Congres că nu mai pot accepta ca, după 30 și ceva de ani de la Revoluție, să continuăm să ne înjurăm prin cancelariile europene, a precizat Marcel Ciolacu la emisiunea În opozitie cu Denise Rifai.

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ:

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu dezvăluie cea mai mare FRUSTRARE în calitate de premier: În primele șase luni ești un fel de pompier de serviciu

Ciolacu recunoaște: Marea Unire o datorăm Reginei Maria