Marcel CIOLACU vorbește despre influența tatălui său: „Este persoana de la care am învățat cel mai mult”

Publicat: 22 10. 2024, 10:55
Actualizat: 22 10. 2024, 11:01

This browser does not support the video element.

Marcel Ciolacu a împărtășit, într-un interviu acordat marți la Rock FM, detalii personale despre influențele din viața sa. Întrebat cine l-a influențat cel mai mult de-a lungul timpului, liderul PSD a mărturisit că tatăl său a jucat un rol central în formarea sa.

Cred că tatăl meu a rămas fundamentul, pe care l-am descoperit după 30 de ani (…) Eu, sau cel puțin eu, după 35 de ani m-am apropiat de tata și chiar este persoana de la care am învățat cel mai mult, a mărturisit premierul României

Șeful social-democraților a povestit despre timpul petrecut alături de tatăl său pe aerodrom, acesta fiind pilot, dar și despre momentele de liniște la pescuit, când cei doi au avut ocazia să comunice și să se deschidă unul față de celălalt.

Am fost și pe aerodrom cu dânsul…am crescut pe aerodrom fiind pilot…. eu eram preferatul și pe urmă după 30 și de ani am mers la pescuit. Este banal, dar pe urmă am folosit-o și cu fiul meu – te urci în barcă, treci mijlocul unui lac și, mai ales dacă dai la crap, n-ai ce face, 8 ore trebuie să stai de vorbă. Așa ne-am deschis unul cu altul, ne-am mai certat, dar încet, încet am învățat să comunicăm.

Sursa: Rock FM

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, prioritate ca președinte: ,,Cred că trebuie SCHIMBATĂ abordarea. Nu o să fiu niciodată cel mai iubit între pământeni”