Mesajul Gabrielei Firea, în ultima zi de campanie: Am un PLAN clar pentru București / „Bucureștenii nu mai vor să vadă diferențe”

Publicat: 07 06. 2024, 11:23
Actualizat: 07 06. 2024, 11:25

În ultima zi de campanie, candidata PSD, Gabriela Firea, transmite că are „un plan clar pentru București”. Într-o postare pe Facebook, Firea îi mulțumește pentru sprijin premierului Marcel Ciolacu și întregii echipe din conducerea partidului.

Am un plan clar pentru București și sunt convinsă că voi putea să-i pun la masă pe toți primarii de sectoare, să putem avea o dezvoltare integrată și unitară a orașului. Bucureștenii nu mai vor să vadă diferențe. Locuitorii din sectorul 1 sau din sectorul 5 să nu mai fie invidioși pe cei din sectoarele 3 și 4. Iar asta o putem face doar ÎMPREUNĂ, scrie Firea pe Facebook.

Candidata PSD spune că a fost „o lună dificilă de campanie electorală”, în care, împreună cu ceilalți candidați la primăriile de sector „a venit în fața bucureștenilor cu proiecte”.

În final, Firea mulțumește pentru sprijin conducerii centrale a PSD, dar și organizației pe care o conduce.

Le mulțumesc premierului Marcel Ciolacu, președintele PSD, secretarului general Paul Stănescu și tuturor colegilor din conducerea partidului la nivel național și din București pentru sprijinul oferit în această lună.

Nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei din organizația București! Aceste săptămâni ar fi fost și mai grele fără această echipă frumoasă alături de mine!

Bucureștiul poate deveni “orașul dorit de oameni” doar în ECHIPĂ!

CITEȘTE ȘI: