Mesajul lui Ungureanu către Băsescu, la împlinirea vârstei de 61 de ani

Publicat: 02 11. 2012, 17:33
Actualizat: 04 02. 2019, 02:21

Copreședintele ARD Mihai Răzvan Ungureanu a declarat vineri că îi dorește președintelui Traian Băsescu, care va împlini duminică 61 de ani, sănătate, viață lungă și bucurie, așa cum îi urează „oricărui român care împlinește o vârstă în oricare dintre zilele anului”.

„O fac în nume personal și oricărui român care împlinește o vârstă în oricare dintre zilele anului îi doresc sănătate, viață lungă și bucurie”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu într-o conferință de presă, fără a pronunța numele lui Traian Băsescu, după ce a fost întrebat de jurnaliști ce îi urează șefului statului.

Mihai Răzvan Ungureanu și-a amintit apoi că pe 1 noiembrie a fost sărbătoarea Sfinților doctori fără de arginți Cosma și Damian și le-a urat medicilor din România „răbdare, spor” și „să vindece”.

„Trec sărbătorile pe lângă noi neobservate, pe 1 noiembrie a fost sărbătoarea Sfinților doctori fără de arginți Cosma și Damian, este ziua în care tradițional ar trebui să-i felicităm pe toți medicii din România. Le dorim medicilor din România răbdare, spor, să ne vindece și să aibă grijă de noi cum au făcut-o și până acum”, a adăugat Ungureanu.

Traian Băsescu s-a născut în 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oraș Murfatlar, din județul Constanța.