Mihai Tudose: Cartea în sine nu a văzut-o NIMENI deocamdată, înțeleg că singurul care a citit-o a fost Rareș Bogdan

Publicat: 09 08. 2024, 14:55

This browser does not support the video element.

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat jurnaliștilor că panourile cu Ostașul Nicolae Ciucă, au devenit unitate de măsură pentru distanță. Cât despre cartea șefului PNL, Tudose a spus că: ,,nu a văzut-o nimeni deocamdată, înțeleg că singurul care a citit-o a fost domnul Rareș Bogdan care s-a pronunțat și la adresa conținutului.”

Chestionat, cum vede situația cu panourile cu Nicolae Ciucă, plătite din bani publici, Mihai Tudose a declarat că: ,,Panourile au devenit poveste. În România, (nr. panoul) e unitate de măsură pentru măsurarea distanței, mai avem 50 de panouri până la destinație.”

Despre cartea ,,Un ostaș în slujba țării”, semnată de Nicolae Ciucă, și care ar urma să fie lansată, Mihai Tudose spune că a înțeles că este pe aproape ca și conținut ca povestea Capra cu trei iezi.

Despre cartea în sine nu a văzut-o nimeni deocamdată, înțeleg că singurul care a citit-o a fost domnul Rareș Bogdan care s-a pronunțat și la adresa conținutului. Bine, el a contextualizat-o cu Capra cu trei iezi, înțeleg că e pe aproape ca și conținut, așteptăm cu interes să apară, pentru liberali că înțeleg că va fi lectură obligatorie acolo, a mai spus Mihai Tudose.

CITEȘTE ȘI:

Avem dovada! Cartea lui Ciucă NU EXISTĂ! Pe ce a cheltuit PNL 2 mil. € + Cum l-a “acoperit” directorul Bibliotecii Naționale pe liderul liberal