Mihai Tudose, despre Alianța PSD-PNL: ,,Nu neapărat o CĂSĂTORIE din dragoste, ci din interes, interesul fiind al unei guvernări stabile”

Publicat: 11 05. 2024, 15:36

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose, aflat pe primul loc pe lista de candidaţi a PSD şi PNL pentru alegerile europarlamentare, afirmă că este „cam greu” ca între cele două formaţiuni politice aflate la guvernare să existe o relaţie de „dragoste” pentru că sunt multe lucruri care le despart.

Dacă suntem întregi la minte  – şi nu vorbesc de un partid anume, ci de toţi, sau toţi ce care au potenţial să fie întregi la minte – viitorul României poate arăta bine. Cu o uniune de mesaje pentru exterior, cu o coaliţie stabilă în România, nu neapărat o căsătorie din dragoste, ci din interes, interesul fiind al unei guvernări stabile”, a afirmat Mihai Tudose, în emisiunea Insider Electoral.
Social-democratul spune că este „cam greu” ca PSD să ajungă la dragoste cu PNL, el afirmând, în acest context: „ne despart multe”.
Cam greu, dar…în sfârşit… ne despart multe” mărturiseşte Tudose, întrebat dacă PSD nu a ajuns la dragoste în relaţia cu PNL.
CITEȘTE ȘI:

Mihai Tudose EXCLUDE ca Alianța PSD-PNL să ia sub 40% la europarlamentare:,,Nu există scor mai mic de 60% dacă aduni cele două partide, chiar spre 65”