Mihai Tudose, despre noul PROGRAM de guvernare, după discuțiile cu patronatele: ,,Noi ne-am notat, o să vedem și cum se cuplează pe programul nostru”

Publicat: 30 09. 2024, 15:59
Actualizat: 30 09. 2024, 16:01

This browser does not support the video element.

Președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Tudose, a declarat, luni, după prima zi de consultări de la partid cu sindicatele și patronatele că propunerile vor fi analizate și ,,o să vedem și cum se cuplează pe programul nostru”.

 

Este evident că toate propunerile vor fi strânse, vor fi analizate de câtre departamente. Noi nu încercăm doar implementarea unei strategii pe termen scurt, ci vorbim, cum a fost ultima întâlnire cu cei din industria pharma, de strategii pe termen mediu și lung. De implementat și susținut anumite industrii, evident și în colaborare cu specialiștii noștri în finanțe să vedem cum permite și bugetul pe anumite domenii, a declarat Mihai Tudose.

Europarlamentarul PSD a mai declarat că: ,,Noi ne-am notat, o să vedem și cum se cuplează pe programul nostru. Până în ianuarie când intrăm la guvernare, vor fi toate lucrurile aranjate.”

Întrebat dacă programul va suferi modificări în cazul unei noi Coaliții, Mihai Tudose a răspuns că: ,,În momentul în care vom ști rezultatul alegerilor, vom vedea cine cu ce program de guvernare vine.

 

CITEȘTE ȘI:

PSD a început consultările cu sindicaliștii / Sunt DISCUȚII privind NOUL program de guvernare